UPDATE #NOW

Ο σκηνοθέτης του Knives Out επιβεβαίωσε ότι ο ντετέκτιβ του Daniel Craig είναι queer


Κλέλια Φατούρου

17 Οκτωβρίου 2022

Ο σκηνοθέτης του Knives Out επιβεβαίωσε ότι ο ντετέκτιβ του Daniel Craig είναι queer
Ο Daniel Craig είναι ανοιχτά queer στο sequel της διάσημης ταινίας (αν και όλοι ξέραμε πως ήταν από την αρχή)

Το οσκαρικό Knives Out απέκτησε sequel, που έρχεται τον Δεκέμβριο στο Netflix, με τον τίτλο "Glass Onion: A Knives Out Mystery" και ο σκηνοθέτης, Rian Johnson, μόλις έκανε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη.

Για την ακρίβεια, απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου σε συνέντευξη Τύπου στο London Film Festival. Όσοι είδαν το πολυαναμενόμενο sequel, είδαν και μία σκηνή από την προσωπική ζωή του ντετέκτιβ Benoit Blanc, που υποδύεται μοναδικά ο Daniel Craig. Όπως όλα δείχνουν, συζεί με έναν άντρα και αυτό οδήγησε στην ερώτηση για το αν είναι queer. «Ναι, προφανώς και είναι», απάντησε λακωνικά ο σκηνοθέτης.

Δεν έμεινε μόνο εκεί. Αναφέρθηκε και στον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον εραστή του και ότι του δίνει τεράστια χαρά που έχει σχέση με τον Benoit. «Και ποιος δεν θα ήθελε να ζει με αυτόν τον άνθρωπο;», συμπλήρωσε ο Daniel Craig. Προς το παρόν, η ταυτότητά του δεν αποκαλύπτεται. Ξέρουμε όμως ότι θα δούμε δύο ηθοποιούς που έφυγαν από τη ζωή. Τη λατρεμένη Angela Lansbury και τον Stephen Sondheim.

«Ήταν και οι δύο απίστευτα κουλ. Πέρα από την τιμή που μάς έκαναν να παίξουν στην ταινία, εμένα μου αρκούσε που είχα 10 λεπτά με τον καθένα για να τους πω τι σήμαινε η δουλειά τους για εμένα», δήλωσε ο σκηνοθέτης, ενώ από το sequel θα περάσουν οι: Kate Hudson, Leslie Odom Jr., Edward Norton, Janelle Monae, Dave Bautista και πολλοί ακόμη.

«Ένας δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας, ο Miles Bron (Edward Norton, προσκαλεί μερικούς από τους πιο κοντινούς και αγαπημένους του φίλους για ένα ταξιδάκι στο ιδιωτικό νησί του στην Ελλάδα, αλλά σύντομα γίνεται ξεκάθαρο ότι δεν είναι όλα τέλεια στον παράδεισο. Και όταν κάποιος πεθαίνει, ποιος καλύτερος από τον Blanc να ξεφλουδίσει τα στρώματα αυτής της ίντριγκας;», λέει η επίσημη περιγραφή της ταινίας. Περιμένουμε λοιπόν μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου.