UPDATE #NOW

The Crown: Οι νέες φωτογραφίες ξεκινούν το countdown για την πρεμιέρα του 5ου κύκλου


Κλέλια Φατούρου

17 Οκτωβρίου 2022

The Crown: Οι νέες φωτογραφίες ξεκινούν το countdown για την πρεμιέρα του 5ου κύκλου
Ο 5ος κύκλος καταφτάνει στις 9 Νοεμβρίου, μέσα από το Netflix

Ο 5ος κύκλος του "The Crown" έρχεται στις 9 Νοεμβρίου στο Netflix, και συγχρονίζεται (άθελά του) με τον θάνατο της Ελισάβετ. Τώρα που όλα τα μάτια είναι στραμμένα στη βασιλική οικογένεια και αναμένουμε τη στέψη του Καρόλου, η σειρά θα κάνει σίγουρα ρεκόρ πρεμιέρας, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πραγματεύεται τη σύγχρονη ιστορία, το διαζύγιο και τον θάνατο της Diana.

Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, ο ρόλος που κλέβει πάντα τις εντυπώσεις στο Crown, είναι αυτός της Ελισάβετ. Οι κυρίες Claire Foy και Olivia Colman ήταν εξαιρετικές και τώρα δίνουν τη σκυτάλη στην Imelda Staunton, για την οποία δεν έχουμε καμία αμφιβολία.

Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτόν τον κύκλο θα δούμε το πέρασμα στη δεκαετία του '90, που ίσως ήταν και η πιο δύσκολη για τη βασιλική οικογένεια. Η αμφισβήτηση από τον βρετανικό λαό, το πολύ δημόσιο διαζύγιο του Καρόλου και της Diana, με κάθε οδυνηρή λεπτομέρεια.

«Ελπίζω να μην τους διαψεύσω αλλά είναι πολύ ωραίο που οι άνθρωποι λένε ότι ανυπομονούν να με δουν στον ρόλο της Βασίλισσας. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά γιατί έχει ήδη γίνει και δεν αλλάζει», δήλωσε πρόσφατα η Staunton. Η νέα Diana, Elizabeth Debicki, ξέρει ότι αναλαμβάνει τον ρόλο σε μία εποχή όπου ο κόσμος είχε πρόσβαση σε κάθε είδηση και παρακολουθούσαν με παπαρατσικό τρόπο τη ζωή της Diana. «Καταγράφονταν όλα τη δεκαετία του '90, επομένως έχουμε πολύ οπτικό υλικό από αυτή τη δεκαετία. Η Diana ήταν το πιο φωτογραφημένο πρόσωπο της εποχής και εγώ, ως ηθοποιός, δέχτηκα ένα τσουνάμι πληροφοριών για τον ρόλο.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον επερχόμενο κύκλο μάς βάζει για τα καλά σε royal κλίμα και να πούμε βεβαίως ότι ο «Κάρολος» Dominic West είναι πολύ καλύτερος από αυτό που θα περιμέναμε. Όπως συνέβη και στην περίπτωση του νεότερου Καρόλου, Josh O'Connor. Θα δούμε βέβαια κι άλλους σπουδαίους ηθοποιούς στον 5ο και 6ο κύκλο. Τον Jonathan Pryce ως Δούκα του Εδιμβούργου, Φίλιππο, τη Lesley Manville ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, τη Marcia Warren ως Βασιλομήτωρ, την Olivia Williams στον ρόλο της Camilla και τον Khalid Abdallas στον ρόλο του Dodi Al-Fayed.