CELEBRITIES

«Eξαιρετικά εκνευρισμένη» η βασιλική οικογένεια για το νέο βιβλίο του Harry - Θα αποκλειστεί από τη Στέψη;


Τόνια Τζάφερη

17 Οκτωβρίου 2022

«Eξαιρετικά εκνευρισμένη» η βασιλική οικογένεια για το νέο βιβλίο του Harry - Θα αποκλειστεί από τη Στέψη;
O Harry ετοιμάζει βιβλίο με απομνημονεύματα από τη ζωή του και ο Κάρολος ετοιμάζει να τον αποκλείσει από τη στέψη αν το βιβλίο περιέχει αρνητικά σχόλια για τη σύζυγό του, Καμίλα

Αυτό το παλάτι δεν έχει σκοπό να μας αφήσει σε ησυχία και τα βλέμματα (για μια ακόμη φορά) στρέφονται προς τον πρώην πρίγκιπα Harry, ο οποίος τους τελευταίους μήνες ετοιμάζει τα απομνημονεύματά του. Ναι σωστά, ο Harry ετοιμάζεται να δημοσιεύσει βιβλίο, σχετικά με τα βιώματά του, ενώ το πιθανότερο είναι να υπάρχουν και εκτενείς περιγραφές για τον ρατσισμό και τη συμπεριφορά που δέχτηκε μαζί με την σύζυγό του Meghan από τη βασιλική οικογένεια (πριν παραιτηθούν από τα καθήκοντά τους το 2020).

Ωστόσο μετά τον θάνατο της Ελισάβετ και ενώ τα ηνία πια έχει ο Κάρολος, η επίσημη στέψη του ως βασιλιάς δεν έχει γίνει ακόμη. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, κατά την στέψη του νέου βασιλιά πραγματοποιείται μια μεγάλη τελετή, αλλά και σειρά από βασιλικές εκδηλώσεις προς τιμή του νέου κάτοχου του στέμματος.

Τα δημοσιεύματα για αποκλεισμό του Harry από τις τελετές αυτές έχουν ήδη κυκλοφορήσει, μιας και ο Harry ετοιμάζεται ξανά να φέρει στην επιφάνεια το τι πραγματικά συμβαίνει στο παλάτι, δημιουργώντας αντιδράσεις και εκνευρισμό στους βασιλικούς. Σύμφωνα με τον γνωστό βασιλικό συγγραφέα και βιογράφο Tom Bower, ο βασιλιάς Κάρολος θα απαγορεύσει στον πρίγκιπα Harry να συμμετάσχει στη Στέψη του αν τα επερχόμενα απομνημονεύματα του δούκα του Σάσεξ επιτίθενται στη δεύτερη σύζυγο του βασιλιά, Καμίλα.

Jenny.Gr

«Είναι άλλο πράγμα για τον Harry να επιτίθεται στον Κάρολο, μπορεί να το πάρει ελαφρά, αλλά αν ο Harry τον αναγκάσει να επιλέξει, βάλλοντας εναντίον της Καμίλα στο βιβλίο του, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επιλέξει την Καμίλα», δήλωσε πηγή στην Daily Beast, προσθέτοντας ότι ο νέος μονάρχης είναι «απίστευτα προστατευτικός» με τη νυν σύζυγό του.

Και ενώ το βιβλίο του Harry είχε προγραμματιστεί να εκδοθεί τον φετινό Νοέμβριο, η δημοσίευσή του μεταφέρθηκε τελικά για την Άνοιξη του επόμενου χρόνου. Ο ίδιος βιογράφος δήλωσε μεταξύ άλλων, πως ο Κάρολος, 73 ετών, και τα μέλη της βασιλικής οικογένειάς, είναι «εξαιρετικά εκνευρισμένοι» με το βιβλίο, χαρακτηρίζοντάς το «ωρολογιακή βόμβα». Το βιβλίο αναμένεται να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα κεφάλαιο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Απλώς θα υπάρχει περισσότερο υλικό για το πώς τους σνομπάρουν και όλες οι υπόλοιπες ύβρεις κατά της βασιλικής οικογένειας», εξήγησε. «Οπότε νομίζω ότι η καθυστέρηση απλώς θα επιδεινώσει την κατάσταση».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.