UPDATE

Η βασιλική οικογένεια ενώνεται και πάλι με αφορμή τον θάνατο της Βασίλισσας - Έφτασε και η Meghan στο Windsor


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2022

Η βασιλική οικογένεια ενώνεται και πάλι με αφορμή τον θάνατο της Βασίλισσας - Έφτασε και η Meghan στο Windsor
AP photos
Ο θάνατος της Ελισάβετ στάθηκε αφορμή για να ενωθεί και πάλι η βασιλική οικογένεια στις δύσκολες στιγμές

Στο κάστρο του Windsor ενώθηκε και πάλι η βασιλική οικογένεια, προκειμένου να αποτίνουν τα σέβη τους στην βασίλισσα Ελισάβετ, δυο ημέρες μετά τον θάνατο της.

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry, μαζί με τις συζύγους τους Kate Middleton και Meghan Markle εμφανίστηκαν λοιπόν ενωμένοι, μετά από πολύ καιρό έξω από το Κάστρο το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, και και παρακολούθησαν την άνοδο βασιλιά Καρόλου Γ', στο θρόνο. Τα δυο βασιλικά ζεύγη φορούσαν μαύρα, ενώ δεν δίστασαν να μιλήσουν με το συγκεντρωμένο πλήθος που ήταν εκεί και να λάβουν τις συλληπητήριες ευχές.

Jenny.Gr
reuters

Σχεδόν δυο χρόνια μετά, γίνεται και πάλι επίσημη δημόσια εμφάνιση των δυο βασιλικών ζευγαριών, οι οποίοι φάνηκαν ιδιαίτερα συγκινημένοι και λυπημένοι για τον θάνατο της βασίλισσας, ενώ διάβασαν και γράμματα που είχε ακουμπήσει ο βρετανικός λαός έξω από το παλάτι.

Μπορεί ο Harry και η Meghan να έχουν εγκαταλείψει το παλάτι και τα βασιλικά καθήκοντα, ωστόσο δεν χάνουν τις επαφές με την βασιλική οικογένεια και στις δύσκολες στιγμές, εμφανίζονται και πάλι ενωμένοι για να τιμήσουν την μνήμη της αγαπημένης τους γιαγιάς και βασίλισσας Ελισάβετ.