UPDATE #NOW

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Πρίγκιππας Harry φτάνει φανερά καταβεβλημένος στο Balmoral


JTeam

9 Σεπτεμβρίου 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Πρίγκιππας Harry φτάνει φανερά καταβεβλημένος στο Balmoral
TMZ
O Πρίγκιπας Harry καταφθάνει φανερά λυπημένος στο Balmoral για τον θάνατο της Βασίλισσας, χωρίς την Meghan

Μπορεί οι σχέσεις μεταξύ Βασίλισσας και Harry να ψυχράθηκαν από τότε που ο Πρίγκιπας αποφάσισε να αφήσει τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020 και να μετακομίσει μαζί με τη σύντροφό του Meghan, μακριά από το παλάτι, ωστόσο παραμένει για πάντα ο εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Jenny.Gr
getty

Ο Πρίγκιπας Harry αργοπορημένος και φανερά λυπημένος έφτασε εχθές το βράδυ στο κάστρο του Balmoral, όπου και τον περίμενε η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια που βρισκόταν εκεί για τον θάνατο της Βασίλισσας. Μάλιστα ο πρώην Πρίγκιπας έφτασε μόνος του, χωρίς τη Meghan, η οποία βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στη Γερμανία.

Jenny.Gr
theimagedirect.com

Mάλιστα η εταιρεία που έχει ιδρύσει ο Harry μαζί με την Markle «έριξε μαύρο», με την αρχική σελίδα στο Archewell Foundation, να είναι μαύρη, ως ένδειξη πένθους και να γράφει χαρακτηριστικά: «Στη μνήμη της Αυτής Μεγαλειοτάτης, Βασίλισσας Ελισάβετ Β'», προσθέτοντας τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου της, «1926-2022».

Jenny.Gr

Mετά το Balmoral, όλη η βασιλική οικογένεια, μαζί με τον Harry αναμένεται να ταξιδέψει στο Λονδίνο αλλά και το Εδιμβούργο, όπου και θα βρεθεί η σωρός της Βασίλισσας, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.