CELEBRITIES

«Ήταν μία καταστροφή!»: Ο George Clooney κάνει throwback στην πρόταση γάμου που έκανε στην Amal


JTeam

22 Οκτωβρίου 2022

«Ήταν μία καταστροφή!»: Ο George Clooney κάνει throwback στην πρόταση γάμου που έκανε στην Amal
GettyImages
Ο George Clooney και η Amal Alamuddin είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια του Hollywood και μάλιστα έχουν αποφασίσει να κρατήσουν ένα χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 και παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 στη Βενετία με έναν παραμυθένιο γάμο. Μάλιστα, το 2017 έγιναν γονείς στα δίδυμα Ella και Alexander. Οι δυο τους φροντίζουν να κρατάνε τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα έχουν καταφέρει!

Ο Clooney δίνοντας μια συνέντευξη στο The Drew Barrymore Show, θυμήθηκε τη στιγμή που έκανε πρόταση γάμου στην Amal και με χιούμορ είπε: «Ήταν μια καταστροφή!».

Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Θα της έδινα το δαχτυλίδι την στιγμή που θα έπαιζε το τραγούδι Why Shouldn't I. Το είχα κρύψει στο συρτάρι και ξεκινάει το τραγούδι και της λέω αν μπορεί να φέρει από το συρτάρι έναν αναπτήρα για να ανάψουμε τα κεριά. Βλέπει το δαχτυλίδι μέσα στο συρτάρι και το βγάζει έξω και μου λέει - υπάρχει ένα δαχτυλίδι, σαν κάποια να το άφησε εδώ κάποια χρόνια νωρίτερα.

Και εγώ είμαι γονατισμένος και το τραγούδι να παίζει. Δεν είπε το "ναι", μέχρι που άρχισε να παίζει το τραγούδι "Goody Goody", που δεν ήταν αυτό που ήθελα, πίστευα ότι θα δεχτεί λίγο αργότερα, όταν θα χορεύαμε.
Η Amal ήταν ενθουσιασμένη και έλεγε "Ω,Θεέ μου!!" και τότε της είπα "κοίτα θέλω να σε παντρευτώ, ήμουν ήδη 20 λεπτά γονατιστός αλλά δεν είμαι και τόσο νέος και είμαι στα γόνατα αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι θα πιαστώ. Και είπε το "ναι". Και έτσι τα κατάφερα να κάνω την πρόταση γάμου!»


Μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο να κάνει την πολυπόθητη πρόταση στην αγαπημένη του Amal αλλά τα κατάφερε. Άλλωστε Clooney είναι αυτός!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.