CELEBRITIES

I Drink Wine: Η Adele πίνει rosé και σνομπάρει τους πάντες στο νέο της videoclip -και ταυτιζόμαστε


Τόνια Τζάφερη

27 Οκτωβρίου 2022

I Drink Wine: Η Adele πίνει rosé και σνομπάρει τους πάντες στο νέο της videoclip -και ταυτιζόμαστε
To νέο της single «I drink wine» μόλις κυκλοφόρησε μαζί με το εντυπωσιακό clip - Eίναι το τέταρτο επίσημο video clip του νέου της δίσκου, 30.

Φορώντας ένα φανταχτερό, χρυσό Valentino φόρεμα, η Adele εμφανίζεται στο νέο της video clip για το τραγούδι «I Drink Wine» και γίνεται για άλλη μια φορά είδωλο -έτσι απλά. Η Adele επέστρεψε στη μουσική βιομηχανία μόλις πέρσι, το 2021, ύστερα από 6 χρόνια απουσίας, με το «Easy On Me». Η αγαπημένη αγγλίδα τραγουδίστρια είναι γνωστή για τον βαθιά προσωπικό χαρακτήρα των τραγουδιών της, και αυτή τη φορά η έμφαση δόθηκε στο κρασί και τον αναστοχασμό.

Jenny.Gr

Ποιος άλλωστε δεν έχει κάτσει παρέα με ένα ποτήρι κρασί, να αναλογιστεί πράξεις, σχέσεις, συναισθήματα και άλλα πολλά; Στο video clip που κυκλοφόρησε σήμερα για το τραγούδι, η Adele εμφανίζεται σε ένα ποτάμι, κρατώντας ένα ποτήρι κρασί και με το πιο μπλαζέ ύφος του κόσμου. Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του τραγουδιού, η Adele πίνει κρασί, καθώς πλέει ανέμελα ανάμεσα από καλοντυμένα ζευγάρια και οικογένειες που απολαμβάνουν την ημέρα τους, ενώ το μόνο που μπορεί να κάνει η ίδια, είναι να αναλογιστεί την ύπαρξή της.

Στο νέο της τραγούδι η τραγουδίστρια, αναλογίζεται τη ζωή της και το γεγονός πως όσα χρόνια και αν περνούν, οι απογοητεύσεις και η στεναχώρια στη ζωή παραμένουν αναπόφευκτο κομμάτι της.

«Λένε να ζεις έντονα, να δουλεύεις σκληρά, να βρίσκεις την ισορροπία με ότι χρειάζεται να θυσιάσεις και να αφήνεις πίσω, αλλά εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να είναι ικανοποιημένος», τραγουδά η Βρετανή τραγουδίστρια στο νέο της τραγούδι.

Μεταξύ άλλων, η Adele ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Las Vegas, που είχε ακυρώσει παλιότερα και μάλιστα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Μετά την κυκλοφορία αυτού του videoclip, φεύγει για Las Vegas προκειμένου να πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις της και στη συνέχεια όπως αποκάλυψε, αν πάνε όλα καλά θα κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική. Και αυτό για να συνεχίσει τις σπουδές της και να πάρει επιτέλους το πτυχίο που τόσο θέλει και είχε αφήσει στην άκρη όλα αυτά τα χρόνια. Εντάξει Adele, δεν έκανες και λίγα όμως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS