CELEBRITIES

Adele- Rich Paul: Γιατί όλοι νομίζουν ότι παντρεύτηκαν;


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2022

Adele- Rich Paul: Γιατί όλοι νομίζουν ότι παντρεύτηκαν;
Σε post της στο Instagram, η Adele συμπεριέλαβε ένα στιγμιότυπο όπου βλέπουμε ένα παιχνίδι πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού της να γράφει "The Pauls". Τα συμπεράσματα δικά σας!

Η Adele πρόσφατα κέρδισε το πρώτο της βραβείο Emmy της καριέρας της, ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram. Η διάκριση έγινε για την εκπομπή "One Night Only", που παρουσίασε στο CBS, και η οποία μεταδόθηκε ταυτόχρονα στο Paramount+ τον Νοέμβριο του 2021. Ωστόσο, όλη η προσοχή στράφηκε αλλού.

Η 34χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες μαζί με το βραβείο ενώ σχολίασε με χιούμορ ότι χρειάζεται πλέον μόνο ένα Tony για να φτάσει στο EGOT (Emmy, Grammy, Oscar και Tony). «Εμπιστευθείτε με ότι έχω επίσημα ένα EGO», έγραψε η star, όλοι όμως πρόσεξαν μία άλλη φωτογραφία που ανέβασε.

Στο εορταστικό post, η Adele συμπεριέλαβε ένα στιγμιότυπο από το σαλόνι της όπου βλέπουμε ένα παιχνίδι πάνω σε ένα τραπέζι, που γράφει «The Pauls». Αυτό ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες περί γάμου του ζευγαριού καθώς πολλοί followers έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η Adele παντρεύτηκε.

Όλο αυτό λοιπόν ενίσχυσε τα σενάρια που τροφοδοτούνται εδώ και καιρό για μυστικό γάμο των δύο καθώς η φημολογία δεν διαψεύστηκε ποτέ από την ίδια. O Paul πάντως, σε συνέντευξη του Ιουνίου δήλωνε έτοιμος να αποκτήσει περισσότερα παιδιά. Ο 40χρονος Αμερικάνος μίλησε στο Ε! και αποκάλυψε ότι θέλει να αποκτήσει και άλλο παιδί καθώς όπως τόνισε θεωρεί ότι είναι ένας «ώριμος και υπομονετικός πατέρας».

Ο Rich Paul έχει αποκτήσει ήδη μια κόρη, όμως επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια με την Adele. «Ως νέος μπαμπάς, κοίταζα να ανοίξω μια καριέρα μπροστά μου και έτσι ήταν αρκετά δύσκολο να το διαχειριστώ. Όμως τώρα, μου αρέσει πολύ που μεγαλώνω το παιδί μου και προφανώς θα ήθελα να αποκτήσω περισσότερα. Ανυπομονώ να γίνω ένας διαφορετικός μπαμπάς, ένας πιο υπομονετικός θα έλεγα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS