UPDATE #NOW

Η «μαμά και δικηγόρος» Kim Kardashian για τις αμβλώσεις, τα ταλέντα της και το αμερικανικό όνειρο


Κλέλια Φατούρου

6 Σεπτεμβρίου 2022

Η «μαμά και δικηγόρος» Kim Kardashian για τις αμβλώσεις, τα ταλέντα της και το αμερικανικό όνειρο
Interview Magazine
Η Kim Kardashian μιλά για τα πολύ απλά καθημερινά αλλά και για τον νόμο Roe v. Wade

Η Kim Kardashian φωτογραφήθηκε για το Interview Magazine με κατάξανθα μαλλιά και φρύδια, που θα επαναφέρει σύντομα στο φυσικό της χρώμα, όπως είπε, αλλά που την κάνουν να νιώθει ο πιο fun εαυτός της.

Ζει το αμερικανικό όνειρό μέσα από μία αυθεντικά αμερικάνικη φωτογράφηση και αυτή τη φορά, μιλά (και) για τα πιο απλά και καθημερινά της ζωής της. Όπως για το ότι θα γυμναζόταν ασταμάτητα, ακόμα κι αν δεν ήταν γνωστή. Θα πήγαινε για φαγητό με τις αδερφές της, θα ήταν μαμά και θα δούλευε. Μάλλον θα είχε μία εταιρία με vintage ρούχα και θα έτρωγε για πρωινό ένα acai bowl.

Το πρόγραμμά της είναι γεμάτο αυτή την περίοδο, αλλά όχι μόνο με τη σειρά της, SKKN. Έχει το δικό της true crime podcast, μάλλον κατάλοιπο της καθημερινής μελέτης της σε νομικά θέματα, και δίνει τη φωνή της στην παιδική ταινία Paw Patrol. Μελετά 2 ώρες την ημέρα με καθηγητή για τη Νομική, έχει φτάσει στα μισά των σπουδών της, αλλά είναι σε θέση να καταλάβει την πολυπλοκότητα του νόμου Roe v. Wade και πώς ανετράπη.

«Βλέποντας το πόσα άλματα έχουμε κάνει ως χώρα και πώς ξαφνικά πηγαίνουμε προς τα πίσω, με κάνει να σκέφτομαι ότι πολλά δικαιώματα κινδυνεύουν, όπως οι gay γάμοι. Αν ένα δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει το τι κάνει μία γυναίκα με το σώμα της, θέτει σε κίνδυνο και τα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, όπως έχω κάνει εγώ. Πάντα πίστευα ότι οι άνθρωποι πρέπει να ζουν τις ζωές του όπως ακριβώς θέλουν, οπότε είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει», αναφέρει η Kim, με αφορμή τον νόμο Roe v. Wade.

Μιλά επίσης και για τον αγώνα που δίνει υπέρ των ανθρώπων που έχουν καταδικαστεί για μικρά εγκλήματα, ενώ έχει γνωρίσει γυναίκες σε φυλακές που έχουν κάνει φόνους, εξαιτίας κάποιου συζύγου ή συντρόφου. Όσο για την κλιματική αλλαγή, αποδέχεται ότι είναι ένα υπαρκτό φαινόμενο, αλλά οκ, δεν θα κάτσει να σκάσει κιόλας. Ίσως επειδή χρησιμοποιεί πάρα πολύ το ιδιωτικό της jet, όπως η αδερφή της Kylie.

Η σχέση της με τη μόδα

Ο σχεδιαστής μόδας και διευθυντής του Interview Magazine, Mel Ottenberg, που της κάνει τη συνέντευξη, τη ρωτά πώς νιώθει που από το κορίτσι που δεν ήθελαν στη μόδα, έγινε η γυναίκα που όλοι χρειάζονται στη μόδα. Μιλά για την εμφάνιση στο Met Gala με το full cover, πράγμα που φοβήθηκε πολύ αλλά που τελικά την έπεισε να κάνει η ομάδα της. «Ξέρω τι μου αρέσει και τι με κάνει να νιώθω άνετα, όπως ξέρω ότι πρέπει να εμπιστεύομαι και τους άλλους. Ακόμα και τις φορές που τελικά δεν λειτουργεί το αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα. Και στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει».

Αναφέρεται με άνεση στον Kanye West και τους ανθρώπους που έχει γνωρίσει εξαιτίας του, για το ότι δεν εντυπωσιάζεται πλέον από τους celebrities που γνωρίζει και για το ότι δεν την ενδιαφέρει να αποδείξει αν έχει κάποιο ταλέντο. «Μαγειρεύω πολύ καλά και μπορώ να κάνω τα πάντα με τα δάχτυλα των ποδιών μου». Δεν ξέρουμε τι ακριβώς εννοεί με το τελευταίο αλλά καταλήγει στο ότι το μεγάλο της ταλέντο είναι το marketing και στο πώς να κάνει ένα προϊόν να φαίνεται προσιτό αλλά και ταυτόχρονα απρόσιτο.

Οι πιο σημαντικοί ρόλοι στη ζωή της είναι η μητρότητα και η νομική, δυσκολεύεται να πει όχι σε χάρες, αυτό που της προκαλεί τεράστιο άγχος είναι το να αργεί στα ραντεβού της, δεν θα έλεγε όχι σε μία ταινία Marvel και σε λίγο παραπάνω ύπνο. Στο τέλος της συνέντευξης ο Ottenberg της λέει πόσο χαριτωμένος είναι ο Pete Davidson, και εκείνη συμφωνεί, ενώ ανυπομονεί για αυτά που ετοιμάζει ο κωμικός. Μάλλον έγινε πριν χωρίσουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Interview Magazine