ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Kim Kardashian φόρεσε το Balenciaga της και περπάτησε πάνω στο νερό


Μάρθα Κουμπάνη

2 Σεπτεμβρίου 2022

H Kim Kardashian φόρεσε το Balenciaga της και περπάτησε πάνω στο νερό
Εκείνη και ο Demna Gvasalia κάνουν φωτογραφικά θαύματα

Η Kim Kardashian είναι η μεγαλύτερη fan του Balenciaga - και το πιο διάσημο μοντέλο του brand που εμφανίζεται να περπατά στο νερό στη νέα καμπάνια του οίκου για το φθινόπωρο 2022.

Η σταρ των "Kardashians" εντυπωσιάζει με ένα σέξι ηλεκτρίκ μπλε “swimsuit gown”, μαύρη τσάντα "Hourglass" και μοντέρνα γυαλιά ηλίου σε μία από τις λήψεις, δείχνοντας την ανοιχτή πλάτη του φορέματος (και τις διάσημες καμπύλες της) ενώ μια αστραπή πέφτει στο φόντο.

Η 41χρονη Καρντάσιαν μοιράστηκε στιγμιότυπα από την καμπάνια, στην οποία είναι γραμμένο το «Balenciaga» με τους 329 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram την Τετάρτη.
Ενώ ο κεραυνός δεν χτυπά δύο φορές, το συγκεκριμένο φόρεμα το κάνει: Η Kardashian αρχικά το φόρεσε στο πάρτι Vanity Fair Oscar 2022 τον περασμένο Μάρτιο.

Jenny.Gr

Μια άλλη εικόνα από τη νέα καμπάνια της Balenciaga βλέπει την μεγιστάνα να παλεύει ξανά με τα στοιχεία της φύσης, αυτή τη φορά ποζάροντας με ένα μαύρο - κίτρινο φλοράλ φόρεμα στο χιόνι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.