CELEBRITIES

Χώρισαν η Kim Kardashian και ο Pete Davidson, μετά από 9 μήνες σχέση


JTeam

6 Αυγούστου 2022

Χώρισαν η Kim Kardashian και ο Pete Davidson, μετά από 9 μήνες σχέση
Instagram/KimKardashianPeteDavidson
Η σχέση τους άντεξε κάτι λιγότερο από 1 χρόνο

Άλλο ένα μεγάλο ειδύλλιο έφτασε στο τέλος του. Τι κι αν υπήρξαν ατελείωτες δηλώσεις αγάπης από την πλευρά της Kim και άπειρα τατουάζ από την πλευρά του Pete; Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στο SNL και έδωσε το πρώτο του φιλί μπροστά στην κάμερα, δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με πηγές, οι πρώην σύντροφοι αποφάσισαν να μείνουν φίλοι και τρέφουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Ο επίσημος λόγος του χωρισμού τους ήταν η απόσταση και η δυσκολία διατήρησης του πάθους, με τόσα χιλιόμετρα να τους χωρίζουν. Το τελευταίο διάστημα, ο Pete Davidson βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του Wizards!, ενώ η Kim είναι στο Los Angeles με την οικογένειά της. Ωστόσο, τον επισκέφθηκε πρόσφατα.

Το ζευγάρι είχε κατά βάση σχέση εξ αποστάσεως, αλλά αυτό δεν έδειχνε να γίνεται ουσιαστικό εμπόδιο. Η Kim, σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, δήλωνε ευτυχισμένη και ότι επιτέλους παίρνει αυτά που της αξίζουν. Επίσης, δεν έχει σβήσει ακόμα τις ελάχιστες κοινές φωτογραφίες της με τον Pete Davidson στο Instagram. Αν είναι αλήθεια, ο Kanye West κάπου θα γελάει χαιρέκακα αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.