CELEBRITIES

Η Kylie Jenner είναι "κλιματική εγκληματίας": Παίρνει το τζετ της για πτήσεις 12 λεπτών


Κλέλια Φατούρου

20 Ιουλίου 2022

Η Kylie Jenner είναι "κλιματική εγκληματίας": Παίρνει το τζετ της για πτήσεις 12 λεπτών
Instagram/Kylie Jenner
Η Kylie Jenner βλέπει το αεροπλάνο σαν ταξί, και ο κόσμος το πήρε χαμπάρι

Άλλοι παίρνουν το μηχανάκι τους για να πάνε μέχρι το περίπτερο, άλλοι το ΚΤΕΛ για να πάνε σε κοντινή πόλη και άλλοι το αεροπλάνο όταν θέλουν να αλλάξουν χώρα. Ε, η μεγιστάνας Kylie Jenner παίρνει το ιδιωτικό της αεροπλάνο για όλα τα παραπάνω.

Για την ακρίβεια, ταξίδεψε από το αεροδρόμιο Camarillo προς το αεροδρόμιο Van Nuys, τα οποία βρίσκονται στην Καλιφόρνια και το ένα απέχει 40 μίλια από το άλλο. Δηλαδή, 45 λεπτά με το αυτοκίνητο. Αλλά όχι, η Jenner ήθελε να το κάνει σε 12 λεπτά και το κατάφερε.

Αν και δεν μας αφορούν οι μετακινήσεις των ανθρώπων, η αλήθεια είναι ότι η 24χρονη γόνος της γνωστής οικογενείας μόλις έβαλε το λιθαράκι της στην κλιματική αλλαγή και κρίθηκε ως εγκληματίας του κλίματος από το κοινό. Η πτήση αυτή παρήγαγε 0,24 τόνους διοξείδιο του άνθρακα όταν η λιμουζίνα της θα άφηνε αποτύπωμα 0,02 τόνους. Αρχικά, το αεροπλάνο πήγε να την παραλάβει για να τη μεταφέρει μάλλον στο σπίτι της στην περιοχή Calabasas, αντί να πάει εκείνη να βρει το αεροπλάνο.

«Kylie Jenner: εγκληματίας του κλίματος πλήρους απασχόλησης. Αυτά τα jets δεν θα έπρεπε να έχουν άδεια να απογειώνονται», έγραψε στο Twitter ο Σκοτσέζος θεατρικός σκηνοθέτης Jack MacGregor, με έναν άλλο χρήστη να αναρωτιέται ποιος ο λόγος να κόψει τα πλαστικά καλαμάκια και το κρέας όταν εκλύεται τόσο διοξείδιο του άνθρακα σε ένα ταξιδάκι στο Palm Springs. Καλά λέει.

Jenny.Gr
Instagram/Kylie Jenner

Αλλά επειδή μιλάμε για την Kylie Jenner, η ίδια νιώθει τεράστια περηφάνια για αυτό και η φωτογραφία που πόσταρε τη δείχνει να αγκαλιάζεται με τον Travis Scott, ενώ δίπλα τους είναι τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα, με εκείνη να αναρωτιέται «Θα πάρουμε το δικό σου ή το δικό μου;». Κανένα Kylie μου, πάρτε ένα ταξάκι και σώστε το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.