UPDATE #NOW

Maya Hawke: Το τραγούδι του δεύτερου δίσκου της, Thérèse, έχει ένα ακατάλληλο για ανηλίκους videoclip


Κλέλια Φατούρου

20 Ιουλίου 2022

Maya Hawke: Το τραγούδι του δεύτερου δίσκου της, Thérèse, έχει ένα ακατάλληλο για ανηλίκους videoclip
celine_sutter.zip
Η Maya Hawke έχει και μουσική καριέρα και δεν φοβάται να φτάσει στα άκρα

Η Maya Hawke είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο και δεν αρκείται μόνο στην υποκριτική. Ο δεύτερος δίσκος της, Moss, έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου, και η lead singer μας έδωσε μία πρώτη γεύση, με το κομμάτι Thérèse και ένα videoclip, που είναι X-rated.

Το πρώτο κομμάτι του δίσκου της είναι βαθιά ατμοσφαιρικό, η φωνή της έχει αυτή την υπέροχη, σήμα κατατεθέν, βραχνάδα και μετά το Stranger Things, εμπνέεται για horror στιγμές στο δάσος τη νύχτα. Μαζί με σεξ και μπόλικο γυμνό.

Το βίντεο έχει σκηνοθετηθεί από τον Brady Corbet και απεικονίζει τη Hawke σε έντονες σεξουαλικές στιγμές, που καταλήγουν σε ένα μεγάλο όργιο στο δάσος, που τελικά ανακαλύπτει η αστυνομία.

«Ο Brady είχε μία πολύ ξεκάθαρη ιδέα στο μυαλό του, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο θα ταίριαζε με αυτό που ήθελα εγώ να αποκαλύψω και να εκφράσω σε σχέση με το τραγούδι. Αυτό το συναίσθημα ότι η μοναξιά είναι το χειρότερο πράγμα, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ καλύτερη από την κακή παρέα. Έχει να κάνει επίσης και με το πόσο ελεύθεροι είμαστε ως παιδιά και μετά περνάμε στην εφηβεία και η κοινωνία μας διαλύει και μας μαθαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, αλλά κάποιος άλλος», περιγράφει η δημιουργός του κομματιού.

«Ελπίζω οι άνθρωποι να το λατρέψουν, να το μισήσουν ή ό,τι να'ναι. Ελπίζω να τους κάνει να νιώσουν κάτι που δεν είναι ντροπή, μίσος για τον εαυτό τους ή μοναξιά. Νομίζω ότι έχουμε κουραστεί να νιώθουμε όλοι έτσι», λέει η Maye Hawke και εμείς συνυπογράφουμε. Στο βίντεο, συμμετέχει και ο αδερφός της Levon Hawke.

TAGS