CELEBRITIES

Η Kylie Jenner άλλαξε το όνομα του γιου της: «Νιώθαμε πως δεν του ταίριαζε»


JTeam

22 Μαρτίου 2022

Η Kylie Jenner άλλαξε το όνομα του γιου της: «Νιώθαμε πως δεν του ταίριαζε»
Η Kylie άλλαξε το όνομα του παιδιού της, ωστόσο δεν αποκάλυψε πώς τον αποκαλεί

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott καλωσόρισαν τον γιο τους τον Φεβρουάριο και τον ονόμασαν Wolf. Ενάμιση μήνα μετά, φαίνεται πως άλλαξαν γνώμη και, μαζί, άλλαξαν το όνομα του παιδιού.

Η Kylie ανακοίνωσε μέσω IG stories τα νέα, χωρίς να αποκαλύπτει πώς λέγεται πλέον ο μικρός.

«Για να ξέρετε, το όνομα του γιου μας δεν είναι Wolf, τώρα πια. Δε νιώθαμε πως του ταίριαζε», έγραψε. «Ήθελα απλώς να το μοιραστώ γιατί παντού βλέπω Wolf».

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Jenner ανέβασε ένα βίντεο με στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης, μέχρι τη γέννησή του – ακριβώς όπως είχε κάνει και με τη Stormi, 4 χρόνια πριν.

«Θεέ μου! Ο γιος σου είναι εδώ», είπε στον Travis Scott μετά τον τοκετό. «Τι γίνεται, αγόρι; Πώς είσαι;», αναφώνησε εκείνος, μιλώντας στο μωρό.

Το βίντεο ονομάζεται «Στον γιο μας» και είναι υπέροχο. Βλέπουμε το baby shower, μία μικρή συνέντευξη με τη μητέρα του Travis, η οποία δήλωσε πως είναι «τόσο χαρούμενη που η Kylie είναι η μαμά» των εγγονών της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.