CELEBRITIES

Η Kylie Jenner μιλά για την περίοδο μετά τον τοκετό: «Περνάω δύσκολα σωματικά, πνευματικά, ψυχικά»


JTeam

16 Μαρτίου 2022

Η Kylie Jenner μιλά για την περίοδο μετά τον τοκετό: «Περνάω δύσκολα σωματικά, πνευματικά, ψυχικά»
«Πρέπει να πάψουμε να πιεζόμαστε να “επιστρέψουμε στα κανονικά μας”», είπε

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την τέλεια ζωή της στα social media κι η ίδια σπάνια μιλά για όσα της συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Τώρα, η Kylie Jenner αποκαλύπτει την πιο ευάλωτη πλευρά της και εξηγεί πώς είναι τα πράγματα στην καθημερινότητά της, έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση του δεύτερου μωρού της.

Στα χθεσινοβραδινά IG stories της, απευθύνθηκε μέσω βίντεο σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που πρόσφατα έγιναν μητέρες. «Η περίοδος μετά τον τον τοκετό δεν είναι εύκολη», είπε.

«Αυτή η εμπειρία μου ήταν λίγο δυσκολότερη, σε σχέση με εκείνη της κόρης μου. Δεν είναι εύκολο πνευματικά, σωματικά, πνευματικά, είναι τρελό. Και ναι, δεν ήθελα να επιστρέψω στην παλιά μου ζωή χωρίς να το πω γιατί πιστεύω πως μπορούμε να το ψάξουμε στο ίντερνετ – οι μαμάδες που βιώνουν το ίδιο αυτήν τη στιγμή – και μπορεί να δούμε πως είναι πιο εύκολο για τους άλλους ανθρώπους, και να πιεστούμε παραπάνω, αλλά για εμένα δεν ήταν εύκολο».

Η Kylie εξήγησε ότι δυσκολεύεται και για τα πιο απλά πράγματα, όμως προσπαθεί για το καλύτερο.

«Αν δεν είσαι καλά, δεν πειράζει. Όταν κατάλαβα ότι με πίεζα περισσότερο, θύμιζα διαρκώς στον εαυτό μου ότι δημιούργησα έναν κανονικό άνθρωπο, ένα πανέμορφο, υγιές αγοράκι. Πρέπει να πάψουμε να πιεζόμαστε να “επιστρέψουμε στα κανονικά μας”. Ούτε καν εμφανισιακά, αλλά πνευματικά, μετά τη γέννα. Οπότε ναι, απλά στέλνω λίγη αγάπη εδώ».

Η Jenner απέκτησε τον Wolf στις 2 Φεβρουαρίου, μία μόνο μέρα μετά τα 4α γενέθλια της μικρής Stormi.

«Πάει καιρός που ήθελε να κάνει ένα αδελφάκι για τη Stormi», δήλωσε τότε άτομο του περιβάλλοντός της στο People. «Απολάμβανε την περίοδο της εγκυμοσύνης όσο πιο ιδιωτικά μπορούσε. Περνούσε χρόνο μόνο με φίλους και συγγενείς».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.