CELEBRITIES

Ο Sylvester Stallone αποκαλύπτει πώς κατάφερε να ακυρώσει το διαζύγιο με την Jennifer Flavin


Τόνια Τζάφερη

1 Νοεμβρίου 2022

Ο Sylvester Stallone αποκαλύπτει πώς κατάφερε να ακυρώσει το διαζύγιο με την Jennifer Flavin
@people
Ο 76χρονος ηθοποιός είναι και πάλι μαζί με την σύζυγό του και εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στο παρά λίγοδιαζύγιο, αλλά και πώς τα βρήκαν ξανά

Πριν από μερικούς μήνες η είδηση πως ο Sylvester Stallone χωρίζει με την Jennifer Flavin, ύστερα από 25 χρόνια γάμου, είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Ωστόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει, και ο ηθοποιός κατάφερε να ανατρέψει την απόφαση αυτή και να πάρει ένα σπουδαίο μάθημα, όπως δήλωσε ο ίδιος.

«Ας πούμε απλώς ότι ήταν μια πολύ ταραχώδης περίοδος», δήλωσε ο ηθοποιός για τον σύντομο χωρισμό του σε συνέντευξη στους Sunday Times, η οποία έκτοτε έχει αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα.

«Ξαναζωντάνεψε αυτό που ήταν πιο πολύτιμο από ο,τιδήποτε άλλο, δηλαδή η αγάπη μου για την οικογένειά μου. Αυτή έχει προτεραιότητα έναντι της δουλειάς μου, και αυτό ήταν ένα σκληρό μάθημα που πήρα», πρόσθεσε.

Jenny.Gr

«Δεν έδινα αρκετή προσοχή όταν μεγάλωναν τα παιδιά μου», συνέχισε ο 76χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχει αποκτήσει τρεις κόρες με την Flavin και άλλα δύο αγόρια με την πρώην σύζυγο του Sasha Czack.

Όπως φαίνεται αφορμή για τον χωρισμό τους, ήταν το γεγονός πως ο Stallone είχε αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στην δουλειά και τα επαγγελματικά του, έχοντας παραμελήσει την οικογένεια του:

«Ήμουν τόσο επικεντρωμένος στην καριέρα μου και τώρα πλέον λέω: "Εντάξει, δεν έχω πολύ δρόμο μπροστά μου και θέλω να αρχίσω να ρωτάω για τη ζωή τους". Τους ρωτάω κάθε μέρα και στην αρχή απαντούσαν μονολεκτικά. Μετά άκουσα τη μία κόρη μου να μου λέει: "Σε σκεφτόμουν". Ω Θεέ μου. Δεν το έχω ξανακούσει αυτό στη ζωή μου. Όταν μια κόρη ξέρει ότι νοιάζεσαι, θα είναι εκεί για πάντα», σημείωσε στην αποκαλυπτική του συνέντευξη στο People.

H Jennifer Flavin είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο, με τον Sylvester να δηλώνει πως ο γάμος του ήταν «ανεπανόρθωτα διαλυμένος», λέγοντας: «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα».

Ωστόσο, στην συνέχεια αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι τα ξαναβρήκε τον επόμενο μήνα.

«Αποφάσισαν να ξανασυναντηθούν στο σπίτι, όπου μίλησαν και κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους», δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού στο Page Six τον Σεπτέμβριο.

Jenny.Gr

Έκτοτε φαίνεται πως οι διαδικασίες του διαζυγίου «έχουν παγώσει» και το ζευγάρι έχει ξεκινήσει και πάλι της κοινές του εμφανίσεις, τόσο για δείπνο, όσο και σε επίδειξη του Ralph Lauren, μαζί με τις κόρες τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.