CELEBRITIES

H Jennifer Aniston «θα κάνει μήνυση» στον Brad Pitt- Γιατί του ζητά 100 εκατ. δολάρια


JTeam

5 Νοεμβρίου 2022

H Jennifer Aniston «θα κάνει μήνυση» στον Brad Pitt- Γιατί του ζητά 100 εκατ. δολάρια
Μετά τη Jolie, σειρά έχει η Aniston

Σύμφωνα με τη Marca, η Jennifer Aniston ετοιμάζεται «να καταθέσει μήνυση» σε βάρος του Brad Pitt.

Η μήνυση σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, ανέρχεται στο ύψος των 100 εκατ. δολαρίων για «οικονομικές εκκρεμότητες», που έχουν μείνει από την εταιρεία παραγωγής «Plan B», την οποία είχαν ιδρύσει μαζί, τότε που οι δυο τους ήταν μαζί.

Να σημειωθεί ότι μετά τον χωρισμό τους, η εταιρεία πέρασε στα χέρια του ηθοποιού και ο ίδιος ετοιμάζεται να την πουλήσει ενώ η Aniston έχει τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας. Μέχρι σήμερα, η 53χρονη star δεν έχει λάβει όσα της αναλογούν από τις εισπράξεις των ταινιών οπότε τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να τα επιδιώξει.

Πηγή από το περιβάλλον της Aniston αναφέρει ότι η ίδια «περιμένει τουλάχιστον αναγνώριση και συμμετοχή σε περίπτωση που η πώληση του Brad προχωρήσει, καθώς και την επιλογή να συνεργαστεί με όποιον την αναλάβει».

Η αποζημίωση που ζητά δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και ηθική, αν και ο Pitt «πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη και να της δώσει μια επιταγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία δεν θα είναι στην ουσία τίποτα αν η πώληση γίνει».

Θεωρείται ότι η Aniston δεν έχει λάβει την αναγνώριση που της άξιζε ως συνδημιουργός της εταιρείας παρόλο που ήταν εκεί από την αρχή της δημιουργίας της. Μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η επόμενη νομική της κίνηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.