CELEBRITIES

Η στιγμή που ο Jason Momoa γδύθηκε live στο show του Jimmy Kimmel


Τόνια Τζάφερη

11 Νοεμβρίου 2022

Η στιγμή που ο Jason Momoa γδύθηκε live στο show του Jimmy Kimmel
@justjared
Σε έναν παραδοσιακό και απίστευτα hot χαβανέζο μεταμορφώθηκε ο γνωστός και ως “Aquaman”, βγάζοντας τα ρούχα του on air

Γεμάτος εκπλήξεις είναι τελευταία ο Jason Momoa, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να γδυθεί on air και να δείξει την παραδοσιακή χαβανέζικη ενδυμασία του, που δεν αποχωρίζεται στιγμή.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του Jimmy Kimmel φορώντας τη χαρακτηριστική μωβ σατέν πιτζάμα με το ροζ στολισμένο παλτό, που φορά και στην ταινία Slumberland του Netflix.

Ωστόσο οι στιγμές στην συνέχεια έγιναν πιο καυτές, αφού η μια κουβέντα έφερε την άλλη, με τον Jason να στέκεται σχεδόν γυμνός και να κάνει το κοινό να παραμιλά. Αναφερόμενος στην πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram όπου ψαρεύει σε ένα παραδοσιακό μαλό της Χαβάης, ο Μομόα εξήγησε ότι κάνει μια εκπομπή.

«Είμαι δημιουργός και σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός σε αυτήν τη σειρά της Apple που ονομάζεται Chief of War και αφορά στη δεκαετία 1780, 1790 στη Χαβάη. Αυτό φοράω κάθε μέρα» είπε για την παραδοσιακή χαβανέζικη φορεσιά, χωρίς εσώρουχα.

«Μόλις ετοιμαζόμουν για τον ρόλο και μου αρέσει να μπαίνω στο πετσί του ρόλου, έκανα ηλιοθεραπεία για να μαυρίσω τον λευκό ποπό μου» είπε.

Σημείωσε ακόμη, ότι του αρέσει η μίνιμαλ εμφάνιση και απεχθάνεται να φορά ρούχα πλέον γι΄ αυτό και κάθε μέρα φορά πια την παραδοσιακή χαβανέζική αμφίεση.

Όταν λοιπόν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν τη φορούσε εκείνη τη στιγμή μέσα από το κοστούμι του, η απάντησή του ήταν «Φυσικά».

Και κάπως έτσι, ο Momoa σηκώνεται όρθιος, γδύνεται με αυτοπεποίθηση και αποκαλύπτεται η παραδοσιακή χαβανέζικη φορεσιά του, η οποία πέρα από το γεγονός πως δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία μας, του πηγαίνει πολύ ομολογουμένως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.