CELEBRITIES

Chris Evans και Alba Batista μαζί για πρώτη φορά- Η κοινή εμφάνιση λίγο μετά τον τίτλο του «πιο σέξι άνδρα»


Τόνια Τζάφερη

11 Νοεμβρίου 2022

Chris Evans και Alba Batista μαζί για πρώτη φορά- Η κοινή εμφάνιση λίγο μετά τον τίτλο του «πιο σέξι άνδρα»
@chrisevans
Ο 41χρονος Evans είναι σε σχέση με την 25χρονη ηθοποιό από την Πορτογαλία εδώ και περίπου έναν χρόνο - Χθες εντοπίστηκαν για πρώτη φορά να κυκλοφορούν μαζί

Λίγες ημέρες πριν, το People ανακήρυξε τον Chris Evans, ως τον πιο σέξι άνδρα της χρονιάς. Στη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον τίτλο και την επιθυμία του να αποκτήσει οικογένεια.

Χθες εμφανίστηκε μαζί με την σύντροφό του, Alba Batista, για πρώτη φορά, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το γνωστό ζευγάρι είναι περίπου 1 χρόνο μαζί, και πλέον η σχέση τους έχει επισημοποιηθεί με τους δυο να δείχνουν πως θέλουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

«Βγαίνουν για πάνω από έναν χρόνο και είναι σοβαρό. Είναι ερωτευμένοι και ο Chris δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος. Η οικογένειά του και οι φίλοι του, την λατρεύουν», δηλώνουν πηγές στο People

Ποια είναι όμως η νεαρή σύντροφος του Chris Evans;

Η 25χρονη Alba Batista πρωταγωνιστεί στην ταινία «Mrs. Harris Goes to Paris». Μιλάει πέντε γλώσσες και είναι κόρη μηχανικού και μεταφράστριας. Το 2018 πρόσφερε ανθρωπιστική εργασία σε ένα ορφανοτροφείο στην Καμπότζη, ενώ πέρυσι κέρδισε το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενης Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Όσο για τον Chris Evans στην πρόσφατη και αποκαλυπτική του συνέντευξη, δήλωσε ότι νιώθει «πολύ ικανοποιημένος» στη ζωή του αυτή τη στιγμή, είναι επικεντρωμένος στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και στο να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Σε ερώτηση που του έγινε από τους δημοσιογράφους, ο θρυλικός Captain America επισήμανε την επιθυμία του να αποκτήσει τη δική του οικογένεια:

«Αυτό είναι απολύτως κάτι που θέλω: γυναίκα, παιδιά, δημιουργία οικογένειας. Όταν διαβάζεις για τους περισσότερους από τους καλύτερους καλλιτέχνες, είτε είναι ηθοποιοί, ζωγράφοι, συγγραφείς, οι περισσότεροι παραδέχονται ότι δεν ήταν το έργο που έκαναν, για το οποίο είναι πιο περήφανοι, ήταν για τις σχέσεις, τις οικογένειες που δημιούργησαν, την αγάπη που βρήκαν, την αγάπη που μοιράστηκαν».

Κι εμείς μαζί σου, Evans.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.