CELEBRITIES

Η Sydney Sweeney για τις γυμνές σκηνές που στάλθηκαν στην οικογένεια της - «Νιώθω αηδιασμένη»


Τόνια Τζάφερη

12 Νοεμβρίου 2022

Η Sydney Sweeney για τις γυμνές σκηνές που στάλθηκαν στην οικογένεια της - «Νιώθω αηδιασμένη»
@britishgq
Η 26χρονη Sydney Sweeney αναφέρεται σε νέα της συνέντευξη για τις γυμνές σκηνές της, που στάλθηκαν στην οικογένεια της και την σεξουαλικοποίηση του γυναικείου σώματος

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο GQ η Sydney Sweeney με τίτλο «To σώμα μου δεν καθορίζει το ποια είμαι». Η πρωταγωνίστρια του Euphoria αναφέρθηκε στο γεγονός πως χρήστες του διαδικτύου, έχουν κόψει γυμνές σκηνές της από την σειρά και κάνουν tag μέλη της οικογένεια της.

Με αποστομωτικό ύφος η Sweeney κατακεραύνωσε τα συγκεκριμένα ''τρολ'', δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχουν φτάσει σε σημείο να κάνουν tag την οικογένειά μου. Τα ξαδέρφια μου δεν είναι αναγκασμένα να υποστούν κάτι τέτοιο. Είναι εντελώς αηδιαστικό και άδικο», είπε η 26χρονη ηθοποιός, η οποία έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο την τελευταία περίοδο.

Η Sweeney, που υποδύεται την Cassie Howard στην επιτυχημένη σειρά, ανέφερε πως οι άνθρωποι που έστειλαν στην οικογένεια της, τις γυμνές σκηνές, είναι ακριβώς οι ίδιοι που κάνουν τις γυναίκες αντικείμενο σεξουαλικοποίηση στην σειρά που συμμετέχει. «(Στην σειρά) Υπάρχει ο χαρακτήρας που περνά την εμπειρία του "σεξουαλοποιημένου" ανθρώπου στο σχολείο και μετά ένα κοινό που κάνει το ίδιο πράγμα», δήλωσε στην συνέντευξη της.

Ωστόσο, η ίδια νιώθει σιγουριά για τον εαυτό της και τόνισε πως ο διαδικτυακός εκφοβισμός που δέχθηκε μέσα από αυτές τις τακτικές, δεν θα την εμποδίσει από το να συνεχίσει να κάνει γυμνές σκηνές στην καριέρα της.

«Νομίζω ότι είναι γελοίο. Είμαι καλλιτέχνης, παίζω χαρακτήρες. Με αυτόν τον τρόπο με κάνουν να θέλω να υποδύομαι χαρακτήρες που εξοργίζουν περισσότερο τους ανθρώπους», είπε η Sweeney.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην πίεση της κοινωνίας γύρω από το γυναικείο σώμα, ενώ μίλησε για την δική της εμπειρία όπου ντρεπόταν για το στήθος και το σώμα της. Ακόμη είχε ζητήσει από τον σκηνοθέτη της σειράς Euphoria, να κόψει τις περιττές σκηνές γυμνού, στις οποίες εμφανίζεται. Παρότι η ίδια νιώθει πολύ περήφανη για την δουλειά και την καριέρα της, μέσα από τις επιτυχημένες παραγωγές στις οποίες συμμετείχε, θέλησε να "αποστιγματίσει" το γυναικείο σώμα και το γεγονός πως πολλές φορές γίνεται αντικείμενο σεξουαλοποίησης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.