CELEBRITIES

Η Sydney Sweeney και το υπέροχο γράμμα στον μικρότερο εαυτό της: «Σ' ευχαριστώ που δεν τα παράτησες ποτέ»


Τόνια Τζάφερη

18 Οκτωβρίου 2022

Η Sydney Sweeney και το υπέροχο γράμμα στον μικρότερο εαυτό της: «Σ' ευχαριστώ που δεν τα παράτησες ποτέ»
Η ομιλία που έδωσε σε δημόσια ομιλία της, ήταν ένα γράμμα που έγραψε αναφερόμενη στην μικρή Syd, δηλαδή στον εαυτό της, όταν ήταν ακόμη ένα μικρό κορίτσι με πολλά όνειρα

Από το 2019 έγινε μια από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς του Hollywood, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία μέσα από τους ρόλους της στις hit σειρές Euphoria και White Lotus. Χτες, Δευτέρα, τιμήθηκε στη διοργάνωση Women in Hollywood, και ομολογουμένως έδωσε μια από τις καλύτερες ομιλίες που έχουμε ακούσει τελευταία, διαβάζοντας στο κοινό ένα γράμμα που είχε γράψει προς τον νεότερο εαυτό της.

Τον λόγο για αρχή πήρε η συμπρωταγωνίστριά της, Maude Apatow, η οποία υποδύεται στο Euphoria την αδερφή της Sydney Sweeney. Η Apatow αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί κατά την διάρκεια γυρισμάτων, θέλοντας μέσα από αυτό, να δείξει το πόσο αφοσιωμένη είναι η Sydney σε αυτό που κάνει. Στα γυρίσματα της σειράς η ηθοποιός Alexa Demie πάτησε κατά λάθος, αλλά με δύναμη και φορώντας τακούνια, τη Sydney, η οποία βρισκόταν δίπλα της. Το πάτημα ήταν τόσο δυνατό, που το δάχτυλο στο πόδι της Sweeney έσπασε, όπως και το νύχι. Εκείνη τη στιγμή, η Sweeney τράβηξε την Apatow από το χέρι, η οποία είχε δει το περιστατικό και της ζήτησε να μην πει τίποτα σε κανέναν, γιατί δεν ήθελε να ήταν εκείνη η αφορμή να διακόψουν το γύρισμα.

Εκείνη την ημέρα με σπασμένο το δάχτυλό της, η Sydney έκανε 9 φορές το ίδιο πλάνο στο οποίο χρειαζόταν να τρέξει και να έχει κινητικότητα. Η νεαρή ηθοποιός, είχε ήδη σκουπίσει τα δάκρυά της, βρισκόταν στο σετ και συνέχιζε κανονικά τη δουλειά της, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Φεύγοντας έπειτα από αρκετές ώρες από το γύρισμα, Apatow και Sydney πήγαν στο νοσοκομείο προκειμένου να δουν τι είχε συμβεί με το δάχτυλο. Όπου τελικά της είπαν ότι το είχε σπάσει και μάλιστα είχε φύγει και το νύχι της, ενώ εκείνη συνέχιζε κανονικά στο set.

«Η Sydney αυτή την αφοσίωση που έχει στη δουλειά της, την έχει και σε πολλούς ακόμη τομείς της ζωής της», είπε η Apatow, δείχνοντας το πόσο εκτιμά την συμπρωταγωνίστρια και καλή της φίλη. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Sweeney, η οποία ξεκίνησε τον λόγο της, ευχαριστώντας τη φίλη και συνεργάτιδά της, εκφράζοντας και εκείνη με τη σειρά της πόσο πολύ την εκτιμά αλλά και το γεγονός, πως παρότι δεν κάνει εύκολα φιλίες, εκείνη έχει ξεχωριστό μέρος στην καρδιά της.

Jenny.Gr

Αφού ξεκαθάρισε γελώντας, πως όλα είναι καλά με το δάχτυλο του ποδιού της, η Sweeney προχώρησε σε μια εξαιρετική ομιλία, διαβάζοντας ένα γράμμα προς το μικρό κορίτσι που κάποτε ήταν και ονειρεύονταν να γίνει ηθοποιός: «Ακόμη και σήμερα μαθαίνω και θα εξακολουθώ να μαθαίνω και αύριο», είπε κλείνοντας τον λόγο της η 25χρονη ηθοποιός. «Και αυτό είναι εντάξει, γιατί κανείς δεν μπορεί να τα ξέρει όλα. Και θα σε ρωτήσουν ποια θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις και ελπίζω πραγματικά να είσαι περήφανη για το ποιες είμαστε τώρα».

Ολόκληρο το γράμμα της Sydney Sweeney

«Ευχαριστώ, το περιοδικό ELLE, είναι μεγάλη τιμή για μένα και είμαι τόσο ​​ευγνώμων. Σας ευχαριστώ που συνεχίζετε να τιμάτε γυναίκες που εμπνέουν, όπως αυτές που είναι δίπλα μου απόψε. Όλοι με εμπνεύσατε να είμαι μια γυναίκα που δεν περιορίζεται από τα πρότυπα και τις προσδοκίες της κοινωνίας. Και μακάρι ο μικρότερος εαυτός μου να μπορούσε να το δει αυτό. Είμαι σήμερα εδώ και βρίσκομαι ανάμεσα σε γυναίκες που κάποτε ενέπνευσαν αυτό το κοριτσάκι που ήμουν, να γίνει ηθοποιός. Δεν είμαι και η καλύτερη στο να δίνω δημόσιες ομιλίες και αυτό γιατί αγχώνομαι πολύ εδώ πάνω στη σκηνή. Χρειάζεται να το ξεπεράσω αυτό, κάποια στιγμή αλλά δεν το έχω καταφέρει ακόμη. Νιώθω πολύ πιο ασφαλής υποδυόμενη έναν ρόλο, παρά ως ο εαυτός μου, είπε η Sydney.

Έτσι λοιπόν σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερα να εκφραστώ, γράφοντας ένα γράμμα στην μικρή Syd -αυτή είμαι εγώ. Ήθελα να γράψω κάτι που έπρεπε να ακούσει ο νεότερος εαυτός μου και ελπίζω να φτάσει και σε άλλους που το χρειάζονται. Σε αυτούς που μπορεί να ονειρεύονται αυτές τις στιγμές, να περιτριγυρίζονται από ανθρώπους με τέτοια δύναμη, σοφία και από ανθρώπους που δεν έχουν μέσα τους φόβο. (Σε εκείνους που ονειρεύονται) να είναι εργαζόμενοι ηθοποιοί, αφηγητές ιστοριών ή όποιο άλλο πάθος θέλουν να ακολουθήσουν.

Αγαπητή μικρή Syd, δεν θα μπορούσες να πιστέψεις που έχουμε φτάσει αυτήν την στιγμή. Οφείλω να σε ευχαριστήσω.

Σε ευχαριστώ που δεν τα παράτησες ποτέ ή δεν δέχτηκες ως απάντηση το όχι. Δεν άφησες ποτέ τους άλλους να σε αποθαρρύνουν από το να ονειρεύεσαι και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Ακόμα κι όταν ένιωθες ότι κανείς δεν σε πίστευε. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού υπάρχουν τρία μαθήματα που θα ήθελα να είχαμε μάθει νωρίτερα, τα οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σου τώρα.

Μάθημα πρώτο: Μην ξεχνάς ποτέ τη σημασία της καλοσύνης και της συγχώρεσης — για τον εαυτό σου και τους άλλους. Ξέρω ότι φοβήθηκες όταν έφυγες από τη μικρή σου πόλη, γιατί συνήθως οι άνθρωποι δεν φεύγουν. Δεν θα καταλάβουν όλοι πού πας ή από πού ήρθες. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι απαράδεκτοι και μερικές φορές σκληροί και σε κάθε βήμα θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να φοβάσαι τα όνειρά σου. Αλλά να μετατρέπεις αυτή την αρνητικότητα και τον πόνο σε κίνητρο. Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου καθώς μεγαλώνεις και να επιτρέψεις τη συγχώρεση όταν αποτυγχάνεις.

Μάθημα δεύτερο: Ζήσε στο τώρα. Η μαμά πάντα μας έλεγε να κάνουμε σχοινάκι όσο προλαβαίνουμε, και πάντα πιστεύαμε ότι το έλεγε επειδή τα βυζιά μας θα μας εμπόδιζαν μετά (που θα μεγάλωναν), κάτι που έκαναν, αλλά είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Να κυνηγάς συνέχεια αυτό που θες και πάντα να στοχεύεις στο επόμενο πράγμα, επιδιώκοντας περισσότερα. Αλλά που και που να επιβραδύνεις και να τα απολαμβάνεις. Επειδή έχεις δουλέψει τόσο σκληρά, και ποιο είναι το νόημα αν δεν αφιερώσεις αυτές τις στιγμές για να απολαύσεις το ταξίδι; Θέλω να πω, αυτή η βιομηχανία είναι θεότρελη.

Μάθημα τρίτο: Ερωτεύσου όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Ερωτεύσου την τέχνη, τη μουσική, τα ταξίδια, τα αυτοκίνητα, τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, τους άλλους και τον εαυτό σου. Κράτησε την καρδιά σου ανοιχτή και την περιέργεια ζωντανή. Πάντα να αναζητάς νέες δυνατότητες για να ανακαλύψεις, μην περιορίζεις το εύρος της αγάπης. Και να το μοιράζεσε πάντα. Γιατί αυτός ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη αγάπη μέσα του.

Μαθαίνω ακόμα σήμερα, και θα μαθαίνω ακόμα και αύριο. Και αυτό είναι εντάξει, γιατί κανείς δεν τα ξέρει όλα. Και θα σε ρωτήσουν ποια θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις, και ελπίζω πραγματικά να είσαι περήφανη για το ποιες είμαστε τώρα.

Με αγάπη, Syd

Ευχαριστώ»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS