CELEBRITIES

Ο Brad Pitt (ξανά) σε σχέση: Ποια είναι η 29χρονη σύντροφός του, Ines de Ramon;


JTeam

16 Νοεμβρίου 2022

Ο Brad Pitt (ξανά) σε σχέση: Ποια είναι η 29χρονη σύντροφός του, Ines de Ramon;
Splash Ideal Images
Ο Brad Pitt εθεάθη σε συναυλία του Bono παρέα με μια 29χρονη γυναίκα και όλοι μιλούν για το νέο hot ειδύλλιο του Hollywood

Τα ξένα μέσα δεν έχουν σταματήσει να γράφουν τις τελευταίες ώρες ότι ο ηθοποιός άνοιξε ένα καινούριο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή και μάλιστα έκανε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την νέα του σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Pitt εθεάθη σε συναυλία του Bono στο Los Angeles συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή, Ines de Ramon. Ο 58χρονος της κρατούσε το χέρι και την τραβούσε προς το μέρος του, καθώς βρίσκονταν έξω από το Orpheum Theatre και συνομιλούσαν με τη Cindy Crawford, τον Sean Penn και τον Vivi Nevo.

Οι δυο τους έδειχναν χαλαροί και ευδιάθετοι, ενώ ο ηθοποιός ήταν πολύ διαχυτικός μαζί της. Η Ines de Ramon φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα cropped λευκό μπλουζάκι σε συνδυασμό με μια κίτρινη τσάντα Hermès.

Ποια είναι η 29χρονη Ines de Ramon;

H νεαρή είναι επικεφαλής brand κοσμημάτων και πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Υπήρξε τρία χρόνια παντρεμένη με τον σταρ των Vampire Diaries, Paul Wesley. Όμως τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Jenny.Gr

Κατάγεται από το New Jersey και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013, παίρνοντας πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 2020 είναι επικεφαλής του τμήματος χονδρικής στο brand κοσμημάτων Anita Ko, με πολλούς διάσημους πελάτες, όπως η Kourtney Kardashian και η Hailey Bieber.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.