CELEBRITIES

Cara Delevingne: «Οι άνδρες δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι για να ικανοποιήσουν (σεξουαλικά) μια γυναίκα»


JTeam

5 Δεκεμβρίου 2022

Cara Delevingne: «Οι άνδρες δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι για να ικανοποιήσουν (σεξουαλικά) μια γυναίκα»
To πρώτο επεισόδιο από το ντοκιμαντέρ της Delevingne έκανε εχθές πρεμιέρα και αναφέρεται στην σεξουαλικότητα και στον οργασμό

Αίσθηση έχει προκαλέσει το νέο ντοκιμαντέρ της Cara Delevingne, στο οποίο η ίδια ανακαλύπτει την σεξουαλικότητα της μέσα από διάφορες εμπειρίες, και μελετά τον οργασμό, ειδικά τον γυναικείο. Το γνωστό μοντέλο, στο πρώτο επεισόδιο δήλωσε χαρακτηριστικά πως οι άνδρες δεν είναι εξοπλισμένοι κατάλληλα για να ικανοποιήσουν σεξουαλικά μια γυναίκα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο «χάσμα του οργασμού» μεταξύ αντρών και γυναικών.

Jenny.Gr
@splash news

Πιο αναλυτικά στο Planet Sex with Cara Delevingne, όπως είναι και τίτλος του ντοκιμαντέρ που προβάλεται στο BBC, αναφέρθηκε πως το 95% των στρέιτ ανδρών έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αλλά ποσοστό μόλις 65% ισχύει αντίστοιχα για τις γυναίκες. «Νιώθω ότι γενικά οι άνδρες δεν είναι εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορούν να χειριστούν τις γυναίκες, ειδικά σεξουαλικά», δήλωσε η Delevingne.

Η 30χρονη συνέχισε λέγοντας πως «Για μένα, τα πρώτα πράγματα που έμαθα ποτέ για το σεξ ήταν άντρας και γυναίκα, πέος και κόλπος ισοδυναμεί με οργασμό. «Δεν θέλω να ασχοληθώ με την τέχνη του να κάνεις μια γυναίκα να έρθει σε οργασμό, αλλά είναι πολύ πιο περίπλοκο και πολύ πιο διασκεδαστικό», συνέχισε με τις δηλώσεις της η Cara.

Παραδέχθηκε ακόμη, ότι η σειρά «Planet Sex with Cara Delevingne» άλλαξε τη ζωή της. «Τώρα είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Νιώθω πραγματικά, πολύ περήφανη για αυτό που δημιουργήσαμε», είπε.

Νωρίτερα στο επεισόδιο, η Delevingne συμμετείχε σε επιστημονική έρευνα από γερμανικό πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια της οποίας αυνανίστηκε για 10 λεπτά ενώ της έπαιρναν αίμα. Παραδέχτηκε ότι αυτό ήταν ένα από τα πιο «γενναία» πράγματα που είχε κάνει ποτέ, προσθέτοντας «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα».

Το μοντέλο αποκάλυψε επίσης ότι πάλευε χρόνια μέσα της με την ταυτότητα φύλου όσο μεγάλωνε.

«Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν για αυτό», λέει στο ντοκιμαντέρ. «Είχα πολλή εσωτερικευμένη ομοφοβία και ντροπή. Νόμιζα ότι ήμουν ανώμαλη. Ξέρω ότι δεν πρέπει να ντρέπομαι, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχουν ψυχές σαν εμένα σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.