CELEBRITIES

Βασιλιάς Κάρολος: Χορεύει χαλαρός σε επίσημη επίσκεψη (και το απολαμβάνει)


JTeam

17 Δεκεμβρίου 2022

Βασιλιάς Κάρολος: Χορεύει χαλαρός σε επίσημη επίσκεψη (και το απολαμβάνει)
Twitter/ @hellen3030
Είπε να κάνει ένα χορευτικό διάλειμμα και να το ρίξει έξω

Ο βασιλιάς Κάρολος αυτή τη φορά τράβηξε τα βλέμματα, όχι επειδή δέχθηκε τρίτο αυγό από κάποια επίθεση, αλλά επειδή είπε να χορέψει λίγο και να το ρίξει έξω σε κάποια από τις επίσημες επισκέψεις του. Για την ακρίβεια, έκανε ένα χορευτικό διάλειμμα όταν βρέθηκε στο εβραϊκό κοινοτικό κέντρο στο βόρειο Λονδίνο, με την ετεροθαλή αδελφή της Anne Frank, θύματος του Ολοκαυτώματος.

Οι δυο τους μοιράστηκαν αξέχαστες στιγμές πάνω στην πίστα και φαίνεται ότι το απόλαυσαν μαζί με το κοινό που τους παρακολουθούσε. Η 93χρονη Eva Schloss, η οποία είχε διασωθεί από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί, συνόδευσε τον βασιλιά στα πλαίσια του εορτασμού του Chanukah.

Η Schloss δήλωσε μετά τον χορό τους: «Ήταν γλυκός, συμμετείχε πραγματικά, φάνηκε να τού αρέσει αλλά ήταν παράξενο γι' αυτόν να μην βγάλει λόγο. Αλλά, ήταν πολύ χαλαρός και το απόλαυσε, προσπαθούσα να χορέψω μαζί του».

Ο βασιλιάς κατά την ξενάγησή του εκεί, μίλησε με μαθητές, που τύλιγαν δώρα και συγκέντρωναν τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη. Φαίνεται πως η όλη διαδικασία τον ενέπνευσε και τον έκανε να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό προς τα έξω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.