CELEBRITIES

H Emma Stone χορεύει σαν να μην υπάρχει αύριο στα γυρίσματα του "AND" του Γιώργου Λάνθιμου


JTeam

16 Δεκεμβρίου 2022

H Emma Stone χορεύει σαν να μην υπάρχει αύριο στα γυρίσματα του "AND" του Γιώργου Λάνθιμου
Instagram/ thecinegogue
Emma, ξεδίπλωσε όλη σου την τέχνη!

Τα γυρίσματα για τη νέα ταινία "AND" του Γιώργου Λάνθιμου στη Νέα Ορλεάνη συνεχίζονται και η Emma Stone μάς δίνει μια καλή γεύση από το πώς εκτυλίσσονται.

Στα χέρια μας έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να μας φτιάξει η μέρα και δείχνουν την 34χρονη ηθοποιό να χορεύει ξέφρενα στα γυρίσματα των σκηνών. Ενώ μπαίνει με σοβαρή έκφραση στο πλάνο, η 34χρονη ηθοποιός γρήγορα ξεδιπλώνει όλη της την τέχνη και τις χορευτικές της κινήσεις στους θεατές και είναι ότι καλύτερο έχουμε δει τελευταία.

Σε άλλα πλάνα που διέρρευσαν, η Stone φαίνεται μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της, Jesse Plemons και Margaret Qualley, λίγο πιο συγκρατημένη αλλά νωρίτερα φρόντισε να δώσει τα καλύτερα πλάνα της ζωής της οπότε την συγχωρούμε.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη λεπτομέρειες για την πλοκή του "AND" αλλά τα γυρίσματα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Το ιδιαίτερο project ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το "Αnd" σηματοδοτεί την 4η συνεργασία για τους Λάνθιμο και Stone, μετά την υποψήφια για Όσκαρ ταινία "The Favourite", την «Βληχή» και την επερχόμενη ταινία "Poor Things". Το ιδιόρρυθμο δράμα εποχής "The Favourite" απέσπασε συνολικά εννέα υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων για καλύτερη σκηνοθεσία και καλύτερη ερμηνεία Β' Γυναικείου ρόλου.

Στη νέα τους συνεργασία, εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Γιώργος Λάνθιμος γράφει και το σενάριο, μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη του Ευθύμη Φιλίππου. Η Element Pictures και η Film4 βοήθησαν στην ανάπτυξη του σεναρίου και η δεύτερη συγχρηματοδότησε το έργο, το οποίο ξεκινάει τα γυρίσματά της στη Νέα Ορλεάνη τον επόμενο μήνα.

«Η συνεργασία με τον Γιώργο συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία στιγμή για εμάς στη Searchlight, και αυτό είναι ακόμη ένα πραγματικά πρωτότυπο έργο που ξεχωρίζει τη δουλειά του» δήλωσαν οι πρόεδροι της Searchlight. Μαζί με την Emma Stone, στην ταινία θα δούμε ένα φανταστικό cast που αποτελείται από τους Jesse Plemons, Willem Dafoe και Margaret Qualley.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.