UPDATE

The JennyGr Xmas Issue: Μια premium digital έκδοση για την πιο special εποχή του χρόνου


Ελένη Κεχαγιά

15 Δεκεμβρίου 2022

The JennyGr Xmas Issue: Μια premium digital έκδοση για την πιο special εποχή του χρόνου
Το πρώτο interactive magazine του JennyGr έρχεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα για να δώσει λίγη λάμψη και χρυσόσκονη στις γιορτές, αλλά και στη χρονιά που έρχεται

To 2022 δεν ήταν μία εύκολη χρονιά. Ήταν μια χρονιά που όλοι μας περιμέναμε πολλά από αυτή. Ήταν η χρονιά που θα ξόρκιζε το κακό των προηγούμενων 2 χρόνων. Ένας μεταπανδημικός πλανήτης που περίμενε την πρώτη μέρα της νέας του ζωής. Να κερδίσει τον χαμένο χρόνο. Η ελπίδα και η ανάσα είχαν μπροστά τους το 2022. Τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς έτσι στη χρονιά που θα σηματοδοτούσε τη νέα πραγματικότητα. Το σοκ, η βία, οι παγκόσμιες ανατροπές, ένας πόλεμος, μία ενεργειακή κρίση, ο ευτελισμός της ανθρώπινης ζωής, οι άνθρωποι να ψάχνουν εναγωνίως έναν «ήρωα». Ένα πρότυπο. Έστω και για μια μέρα. Τα social media πιο ενεργά από ποτέ στην καθημερινότητα του καθενός. Ίσως και πιο παρεμβατικά από ποτέ. Τα media, στην προσπάθειά τους να αντισταθούν, αποθεώνουν το τρίπτυχο πόνος-αίμα-σπέρμα. Ο λαϊκισμός και η επίκληση στο συναίσθημα έφτασαν στο απόγειό τους. Οι comfort zones μας αγνοούνται και η μικρή γυάλινη μπάλα της καραντίνας που μας έπνιγε, εσπασε βίαια τραβώντας τελικά όλο το οξυγόνο.

Γι’ αυτό κι εμείς πρέπει για πρώτη φορά να κάνουμε ένα μικρό βήμα πίσω, ένα back to basics, κρατώντας τα θετικά του σήμερα.

Το αφιερωματικό digital magazine του JennyGr είναι πραγματικότητα και ο σκοπός του είναι ένας. Να βάλουμε στις ζωές σας λίγο από τη λάμψη, τη γιορτινή ατμόσφαιρα, τη θαλπωρή και την αγάπη που όλοι χρειαζόμαστε τόσο πολύ. Γιατί πάντα λίγο sparkle στις ζωές μας, κάνει καλό.

Ας κρατήσουμε τις πολύτιμες στιγμές μας και λίγη από τη χρυσόσκονη αυτών των ημερών στη χούφτα μας, να έχουμε να πασπαλίζουμε τις στιγμές που θα φέρει το 2023.

Χρόνια πολλά (και φωτεινά)