CELEBRITIES

Steven Tyler: Ο frontman των Aerosmith κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης


JTeam

30 Δεκεμβρίου 2022

Steven Tyler: Ο frontman των Aerosmith κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης
@steventyler
H Julia Holcomb ισχυρίζεται πως ο τραγουδιστής είχε πείσει τη μητέρα της να του δώσει την κηδεμονία της και την κακοποιούσε μεταξύ 1973 και 1976

O frontman των Aerosmith, Steven Tyler, καταγγέλλεται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης πριν από δεκαετίες, σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του. Πλέον κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική κακοποίηση και εσκεμμένη πρόκληση ψυχικής οδύνης από γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι είχε σχέση μαζί του όταν ήταν έφηβη.

Η Julia Holcomb, αναφέρει πως ο τραγουδιστής έπεισε τη μητέρα της να του δώσει την κηδεμονία της όταν ήταν 16 ετών, κάτι που οδήγησε στην κακοποίηση της μεταξύ 1973 και 1976. Ο Tyler διένυε τη δεκαετία των 20 εκείνη την περίοδο. Κατά τις πληροφορίες, η μηνύτρια αναφέρει πως ήταν «ανήμπορη να αντιδράσει» στη «δύναμη, φήμη οικονομική επιφάνειά» του. Αναφέρει πως την «εξανάγκασε και έπεισε» να πιστέψει ότι «είχαν μία ρομαντική σχέση αγάπης».

Στην αυτοβιογραφία του, "Does the Noise in My Head Bother You?" ο Tyler κάνει αναφορά σε μία σχέση με 16χρονη και αναφέρει τo όνομα Julia Holcomb στις ευχαριστίες. Η 65χρονη, σήμερα, γυναίκα είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τη «σχέση» με τον Tyler, τον οποίο γνώρισε σε συναυλία του συγκροτήματος στο Όρεγκον. Τον ακολούθησε στο Σιάτλ καθώς ο «δεσμός» τους συνεχίστηκε. Ο Tyler φέρεται να πήρε την κηδεμονία της το 1974.

«Ανέφερε πως ήθελε τα χαρτιά της κηδεμονίας για να μπορώ να ταξιδεύω μαζί του όταν ήταν σε περιοδεία», έγραφε το 2011 στο LifeSiteNews.com. «Του είπα πως η μητέρα μου δεν θα την έδινε. Τον ρώτησα πως την έπεισε να το κάνει. Είπε: "Της είπα ότι το χρειάζομαι για να σε γράψω στο σχολείο"».

Σε προηγούμενη τοποθέτησή της, είχε ισχυριστεί πως το 1975 είχε μείνει έγκυος, αφού ο Tyler είχε πετάξει τα αντισυλληπτικά της από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμεναν. Μετά από μία φωτιά στο σπίτι τους, όταν είχε φτάσει στον πέμπτο μήνα της κύησης, έκανε άμβλωση.

Ισχυρίζεται πως ο Tyler «μου είπε πως έπρεπε να κάνω άμβλωση λόγω της ζημίας που προκάλεσε ο καπνός και η έλλειψη οξυγόνου στους πνεύμονές μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.