CELEBRITIES

O Gerard Butler έτριψε κατά λάθος οξύ στο πρόσωπό του: «Ήταν σαν καίγομαι ζωντανός»


JTeam

14 Ιανουαρίου 2023

O Gerard Butler έτριψε κατά λάθος οξύ στο πρόσωπό του: «Ήταν σαν καίγομαι ζωντανός»
Instagram/ gerardbutler
Απίστευτο, κι όμως αληθινό! Ευτυχώς με αίσιο τέλος

Ο Gerard Butler έκανε κάτι αδιανόητο! Έτριψε κατά λάθος φωσφορικό οξύ στα μάτια του, στα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης "Plane", και αυτό που ένιωσε σαν να «καίγεται ζωντανός».

Τη δύσκολη εμπειρία του μοιράστηκε στην εκπομπή "Late Night With Seth Meyers", όπου μίλησε με λεπτομέρειες για το ατύχημα όσο προσπαθούσε να επισκευάσει ένα ελαττωματικό αεροσκάφος στο πλατό. «Χώνω το χέρι μου ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τροχούς, παριστάνοντας ότι ξέρω τι κάνω. Και κάθε φορά που βγάζω τα χέρια μου έξω, είναι γεμάτα αίμα και πράσινο υγρό, σωστά; Και σκέφτομαι, "Δεν ξέρω τι είναι αυτό το πράσινο υγρό"».

«Τρίβω το πρόσωπό μου και, ξαφνικά, είναι στον λαιμό μου. Είναι στο στόμα μου. Είναι στη μύτη μου. Είναι στα μάτια μου. Καίει το πρόσωπό μου, σοβαρά καίει». Μάλιστα, το ατύχημα έγινε την πιο ζεστή μέρα των γυρισμάτων

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το ατύχημα συνέβη την πιο ζεστή μέρα των γυρισμάτων στο Puerto Rico. Όταν το συνεργείο κατάφερε να συνειδητοποιήσει ότι το πράσινο υγρό ήταν φωσφορικό οξύ, όλοι έψαχναν τρόπο να απομακρύνουν την επικίνδυνη ουσία από τον οργανισμό του ηθοποιού.

«Ήταν σαν να καίγομαι ζωντανός... Ήταν έντονο. Για να είμαι ειλικρινής, έκαιγε για ώρες», είπε μεταξύ άλλων ο Butler, χωρίς να αποκαλύψει τον τρόπο που τελικά αφαίρεσε το οξύ.

Μεταξύ άλλων, αστειεύτηκε ότι το περιστατικό ήταν «ιδανικό για τη συνέχεια» που γύριζαν. «Όλα για τη δουλειά!», είπε, κάνοντας τον Seth Meyers να λυθεί στα γέλια.

Στην ταινία "The Plane" ο Gerald Buttler υποδύεται τον Brodie Torrance, ο οποίος, μετά από μια ηρωική προσγείωση του αεροσκάφους του -σε εχθρικό έδαφος- που είχε πληγεί από θύελλα, βρίσκεται να απειλείται από πειρατές που θέλουν να πάρουν ομήρους τους επιβάτες και λάφυρο το αεροπλάνο. Καθώς ο κόσμος αναζητά το εξαφανισμένο αεροσκάφος, ο Brodie πρέπει να ανταποκριθεί στην περίσταση και να κρατήσει τους επιβάτες του ασφαλείς μέχρι να φτάσει βοήθεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.