CELEBRITIES

O Ryan Reynolds έχει πραγματικά την καλύτερη συμβουλή επιτυχίας για σχέσεις και καριέρα


Τόνια Τζάφερη

16 Ιανουαρίου 2023

O Ryan Reynolds έχει πραγματικά την καλύτερη συμβουλή επιτυχίας για σχέσεις και καριέρα
@vancityreynolds
Ο Reynolds έμαθε να λύνει τις διαφωνίες του με ενσυναίσθηση, και το γεγονός αυτό του «άλλαξε τη ζωή»

Mε 71,5 εκατομμύρια δολάρια περιουσία, μια υπέροχη οικογένεια, δεκάδες κινηματογραφικές επιτυχίες και κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπά- νομίζουμε πως ο Ryan Reynolds είναι ο ορισμός του επιτυχημένου (και ελπίζουμε και ευτυχισμένου) ανθρώπου.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο Deadpool της Marvel τον έβαλε στη λίστα με τους πιο γνωστούς ηθοποιούς παγκοσμίως, αλλά, πλην της υποκριτικής, γράφει σενάρια και έχει και επιχειρηματικές δραστηριότητες στον χώρο της διαφήμισης, του ποτού και άλλων. Πώς κατάφερε όμως να επιτύχει όλα αυτά την καριέρα του, αλλά και στις προσωπικές του σχέσεις;

Jenny.Gr


Σύμφωνα με τον ίδιο, τα επιτεύγματά του είναι απόρροια ενός στοιχείου: της επίλυσης συγκρούσεων.

Ο 45χρονος Καναδός, συμμετέχοντας σε συνέδριο, είχε αναφερθεί στο πώς η καλοσύνη και η ικανότητα να συνεργάζεται με διαφορετικές προσωπικότητες, καθόρισαν την πορεία του.

«Ζούμε σ' έναν κόσμο που είναι όλο και περισσότερο παιχνιδοποιημένος και νομίζω ότι έχουμε το ένστικτο να κερδίζουμε, να συντρίβουμε και να σκοτώνουμε» είπε και παρατήρησε πως αν κάποιος μπορέσει να ξεφύγει απ΄ αυτή τη νοοτροπία - έστω για πολύ λίγο - και επιχειρήσει να μάθει κάτι γι΄ αυτόν που έχει απένταντί του, τότε αλλάζουν τα πάντα.

«Για μένα, έχει κυριολεκτικά αλλάξει κάθε πτυχή της ζωής μου» δήλωσε. Αντί να εστιάζει στην προσπάθεια να αποδείξει την ορθότητα των επιχειρημάτων του ή να «νικήσει κάποιον» με τον οποίο διαφωνεί, ο Reynolds είπε ότι προσπαθεί να δείξει ενσυναίσθηση και να αναγνωρίσει τα συναισθήματα του συνομιλητή του. Τότε, ξαφνικά, «είναι σύμμαχος, ακόμη και αν αυτό δεν συμβαίνει στη στιγμή».

Jenny.Gr
Splash News

Ο λόγος για τον οποίο αυτή η στρατηγική είναι τόσο αποτελεσματική είναι απλός, εξήγησε ο ηθοποιός: «Δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που έχετε με τους άλλους ανθρώπους αν δεν τους καταλάβετε».

Η επίλυση συγκρούσεων είναι μια ικανότητα που ο Reynolds απέκτησε στα 20 του χρόνια κατά τη διάρκεια ενός εργαστηρίου ανάπτυξης δεξιοτήτων στο οποίο συμμετείχε. «Ήμουν λίγο χαμένος, ήμουν λίγο θυμωμένος» θυμήθηκε. «Ήθελα να γίνω καλύτερος (...) και δεν το περίμενα, αλλά πραγματικά άλλαξε τη ζωή μου».

Η εκμάθηση της «τέχνης» αυτής τον βοήθησε, επίσης, να γίνει πιο αποτελεσματικός συνομιλητής και να οικοδομήσει πιο υγιείς, πιο παραγωγικές σχέσεις, τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική του ζωή. «Έχει κυριολεκτικά αλλάξει κάθε σχέση στη ζωή μου και έχει αλλάξει την πορεία της καριέρας και των επιχειρήσεών μου» δήλωσε.

«Υπάρχει πάντα χώρος για να μαχαιρώσεις κάποιον πισώπλατα και μετά να γευτείς το αίμα των εχθρών σου» είπε, αστειευόμενος, αλλά προσέθεσε πως «ποτέ δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το να προσπαθείς να καταλάβεις κάποιον».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.