CELEBRITIES

Eve Jobs: Έκλεισε το Instagram και ο λόγος είναι η νέα σχέση του πρώην της με τη Selena Gomez


JTeam

19 Ιανουαρίου 2023

Eve Jobs: Έκλεισε το Instagram και ο λόγος είναι η νέα σχέση του πρώην της με τη Selena Gomez
Splash News
Ένα νέο ερωτικό δράμα απλώνεται στο Hollywood και ομολογουμένως έχει ενδιαφέρον

H Selena Gomez και ο Drew Taggart βγαίνουν και όλα δείχνουν πως είναι μαζί. Ο Drew Taggart από τους Chainsmokers όμως, πριν από μερικούς μήνες ήταν σε σχέση με την Εve Jobs, την κόρη του ιδρυτή της Apple. Μόλις έγινε γνωστή η νέα σχέση του Taggart με τη Selena, με τους δυο τους να απολαμβάνουν βόλτες στο σινεμά και να παίζουν bowling, η κόρη του Steve αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό της στο Instagram και προφανώς, τα μέσα ενημέρωσης δεν το θεώρησαν ως σύμπτωση.

Άλλωστε τόσοι celebrities αποφασίζουν να κλείσουν τα social media για λόγους ψυχικής υγείας, πόσο μάλλον όταν δεν είσαι και στην καλύτερή σου φάση και δεν έχεις όρεξη να βλέπεις παντού τον πρώην με τη νέα του σχέση, και το πόσο χαριτωμένοι δείχνουν.

Το 24χρονο μοντέλο ξεκίνησε τη σχέση της με τον Drew Taggart το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα κάπου τον Αύγουστο, άλλα όπως φάνηκε η σχέση τους κράτησε για μερικούς μήνες, με τους δυο να επιλέγουν διαφορετικούς δρόμους.

Όσο για την νέα σχέση του Drew Taggart με την Gomez, πρόκειται για κάτι που είναι «φρέσκο ακόμη», όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα. Οι δυο τους φαίνεται να περνούν καλά μαζί, ενώ απολαμβάνουν ιδιαίτερα την παρέα του άλλου με τις βόλτες τους να γίνονται όλο και πιο συχνές. «Δεν προσπαθούν να κρύψουν το ειδύλλιό τους με το να πηγαίνουν κρυφά σε prive κλαμπ», δήλωσε πηγή για το νέο διάσημο ζευγάρι. Η Selena φαίνεται βέβαια ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για τη νέα της σχέση, ενώ και από κοντά είναι τρυφερή με τον γνωστό DJ.

Από την άλλη, σύμφωνα με το Us Weekly, Εve Jobs και Drew Taggart χώρισαν σε φιλικούς τόνους, και ίσως το γεγονός πως αυτή τη περίοδο η Eve αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό της, να είναι όντως μια σύμπτωση (που δεν το νομίζουμε).

Ο 33χρονος μουσικός στο παρελθόν έχει υπάρξει σε σχέση με γνωστά μοντέλα όπως Haley Rowe, Meredith Mickelson και Chantel Jeffries.

Στα σημαντικά της υπόθεσης, είναι πως ο Drew Taggart εμφανίστηκε πρόσφατα μαζί με τον συνάδελφο του και επίσης μουσικό, Alex Pall στο podcast "Call Her Daddy", της Αlexandra και προχώρησαν σε αποκαλυπτικές δηλώσεις για τα προσωπικά τους και το γεγονός πως έχουν υπάρξει σε τρίο:

«Νομίζω ότι και οι δύο είπαμε "Τι στο καλό έγινε;". Επειδή δεν ήταν ποτέ προγραμματισμένα, κατάλαβες; Είναι περίεργο, δεν θα πω ψέματα», δήλωσε ο Taggart.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.