UPDATE #NOW

Selena Gomez και Drew Taggart (από τους Chainsmokers) είναι μαζί και το δείχουν


JTeam

17 Ιανουαρίου 2023

Selena Gomez και Drew Taggart (από τους Chainsmokers) είναι μαζί και το δείχουν
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, Selena Gomez και Drew Taggart απόλαυσαν παρέα μια θεατρική παράσταση και πήγαν για bowling

Η Selena Gomez φαίνεται πως βρίσκει και πάλι τον εαυτό της. Ύστερα από έναν πολύ επίπονο χωρισμό όπως η ίδια εξομολογήθηκε, είναι η στιγμή που συνεχίζει τη ζωή της και μάλιστα έχει επιλέξει και έναν νέο σύντροφο στη διαδρομή της.

Jenny.Gr
@selenagomez


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, είναι μαζί με τον Drew Taggart, τον 33χρονο τραγουδιστή από τους Chainsmokers. Σύμφωνα με τις πηγές το νέο celeb ζευγάρι, περνά χρόνο μαζί, ενώ απολαμβάνει εξόδους σε θέατρα και πάει για bowling.

Από τη μεριά τους ωστόσο δεν έχει δημοσιοποιηθεί τίποτα ακόμη, αν και η επιστροφή της Gomez στα social και μάλιστα με την τελευταία της ανάρτηση όπου χαμογελά ρομαντικά, έχει κάνει πολλούς fans να λένε πως η Selena είναι ξανά ερωτευμένη.


Η προηγούμενη σχέση της με τον Bieber τελείωσε κάπου στο 2018, ενώ ξεκίνησε το 2010. Μάλιστα η Selena υπήρξε σε σύντομη σχέση και με τον The Weeknd κάπου στο 2017, όταν είχε χωρίσει ξανά με τον Justin.

Όσο για τον Drew Taggart, στο παρελθόν ο φωτογραφικός φακός τον έχει εντοπίσει με την κόρη του Steve Jobs, Eve, αλλά και με την Chantel Jeffries. Τέλος να σημειωθεί πως ο Taggart μαζί με τον συνεργάτη και φίλο του Alex Pall, βρέθηκαν πρόσφατα στο podcast της Αlexandra Cooper "Call Her Daddy", προκειμένου να μιλήσουν τόσο για τη δουλειά τους, όσο και για την προσωπική τους ζωή.