CELEBRITIES

Ο Justin Bieber πούλησε τα δικαιώματα των τραγουδιών του για 200 εκατ. δολάρια


JTeam

25 Ιανουαρίου 2023

Ο Justin Bieber πούλησε τα δικαιώματα των τραγουδιών του για 200 εκατ. δολάρια
Instagram/ justicetournews
Πούλησε τα δικαιώματα και των 291 τραγουδιών του, στην Hipgnosis Songs Capital

O Justin Bieber το είπε και το έκανε! Πούλησε τα δικαιώματα για τη μουσική του μετά από συμφωνία που θα του αποφέρει 200 εκατομμύρια δολάρια. Ο star πούλησε τα δικαιώματα και των 291 τραγουδιών του, στην Hipgnosis Songs Capital.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πώληση που έχει γίνει ποτέ από καλλιτέχνη της γενιάς του. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες που έχουν πουλήσει μέχρι σήμερα τα δικαιώματα των τραγουδιών τους, είναι πολλές δεκαετίες στον χώρο. Πάντως, οι απολαβές για άλλους τραγουδιστές που έχουν πουλήσει τα τραγούδια τους, μοιάζει να είναι κοντά στο ποσό που θα λάβει ο Bieber.

«Αυτή η απόκτηση είναι μία από τις καλύτερες συμφωνίες που έχουν γίνει ποτέ με καλλιτέχνη κάτω των 70 ετών», δήλωσε ο Merck Mercuriadis, επικεφαλής της Hipgnosis Song Management. «Μόλις στα 28 του χρόνια, είναι ένας από τους λίγους αντιπροσωπευτικούς καλλιτέχνες της εποχής του streaming που έχει τονώσει όλη τη μουσική βιομηχανία».

Τα νέα για την πώληση των τραγουδιών του, διέρρευσαν αρχικά στα τέλη του 2022, από τη Wall Street Journal, ενώ πηγές τα επιβεβαίωσαν στο Variety, μιλώντας για ποσό γύρω στα 200 εκατομμύρια δολάρια. Σημαντικό ρόλο στην οικονομική κρίση που βιώνει ο τραγουδιστής, σύμφωνα πάντα με τα ξένα δημοσιεύματα, παίζει και η ακύρωση του "Justice" tour του, από τη μία εξαιτίας της πανδημίας και στη συνέχεια εξαιτίας προβλημάτων υγείας. Αν θυμάσαι, είχε εμφανίσει συμπτώματα του Ramsay Hunt syndrome, με το πρόσωπό του να παραλύει, πράγμα που τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.