ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Katie Holmes έκανε το χτένισμα που τερματίζει το στιλ και την αυτοπεποίθηση


Ελένη Τσούτση

25 Ιανουαρίου 2023

 Η Katie Holmes έκανε το χτένισμα που τερματίζει το στιλ και την αυτοπεποίθηση
Instagram/@allure
Η Katie Holmes μόλις έκανε το πιο ιδιαίτερο και cool χτένισμα

To στιλ της Katie Holmes είναι συνώνυμο της κομψότητας και της απλότητας. Το τελευταίο διάστημα όμως παρατηρούμε ότι πειραματίζεται ολοένα και περισσότερο και μας αρέσει. Δείχνει μια άλλη πλευρά, λίγο πιο cool και χαλαρή. Σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις επέλεξε ένα hairstyle, διαφορετικό από τα άλλα, δίνοντάς μας έμπνευση για το επόμενο χτενισμά μας.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Tonight Show» φορώντας μία μαύρη φούστα, ένα λευκό πουκάμισο και ένα oversized μαύρο σακάκι. Το outfit της ολοκλήρωσε το χτένισμά της, μία πλεξούδα με έναν πιο αυστηρό χαρακτήρα.

O hairstylist DJ Quintero που επιμελείται τα μαλλιά της Katie Holmes δημοσίευσε ένα video στο Instagram για να μας δείξει βήμα βήμα πώς το δημιούργησε. Το τελικό hair look ήταν τα μαλλιά της μαζεμένα σφιχτά με μια χαμηλή αλογοουρά, η οποία κατέληγε σε πλεξούδα.

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.