CELEBRITIES

Apple Martin: Η κόρη της Gwyneth Paltrow έκανε το fashion debut της στο show της Chanel


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Ιανουαρίου 2023

Apple Martin: Η κόρη της Gwyneth Paltrow έκανε το fashion debut της στο show της Chanel
splashnews.com
Το ντεπούτο της στου κύκλους της μόδας έκανε η κόρη της Gwyneth Paltrow στο ss 2023 couture show του οίκου Chanel

Στο ss 2023 couture show του οίκου Chanel στο Παρίσι παρευρέθηκαν πολύ παλιοί φίλοι του οίκου, όπως η Vanessa Paradis και η Charlotte Casiraghi. Πήγαν όμως και μερικά νέα, αν και παραδόξως γνωστά, πρόσωπα, τα οποία κάθισαν στην πρώτη σειρά δίπλα στους συνήθεις υπόπτους. Η Apple Martin, κόρη της ηθοποιού Gwyneth Paltrow και του Chris Martin των Coldplay, πήρε τη θέση της στο βιομηχανικό παγκάκι του set δίπλα στην Lucy Boynton, την Sadie Sink και την Angèle, κάνοντας το ντεμπούτο της στον κόσμο της μόδας.

Ντυμένη με ένα καρό mini φόρεμα και ασορτί ζακέτα στο κλασικό μπουκλέ τουίντ της Chanel, συνδυασμένο με loafer-άκια και μια mini flap τσάντα, το look της Apple θύμισε πολύ τα look της μητέρας της Gwyneth στα shows του οίκου, όταν ζούσε ακόμα ο Karl Lagerfeld.

Η δεκαοκτάχρονη Apple έχει τα ίδια ξανθά μαλλιά με τη μητέρα της, χωρισμένα στη μέση και το βαρύ eyeliner στα μάτια της, το οποίο για κάποιο λόγο μας ξαναέφερε στο μυαλό την απαράδεκτη εμφάνιση της μητέρας της στα Oscars του 2002. Τουλάχιστον στην Apple έδειχνε πολύ σωστό και μοντέρνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.