CELEBRITIES

H Julia Fox μας δείχνει το σπίτι της και σίγουρα δεν είναι αυτό που περίμενες


JTeam

27 Ιανουαρίου 2023

H Julia Fox μας δείχνει το σπίτι της και σίγουρα δεν είναι αυτό που περίμενες
Στη Julia Fox δεν αρέσει η επίδειξη πλούτου, ενώ το ακατάστατο, γεμάτο από παιδικά παιχνίδια διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, άρεσε πολύ στους θαυμαστές της

Η Julia Fox έχει μια raw πλευρά και αναδεικνύει τη ζωή της και τον εαυτό της, έτσι ακριβώς όπως είναι. Χωρίς πολύ προετοιμασία και φίλτρα. Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός είναι επίσης ιδιαίτερα ενεργή στον λογαριασμό της στο TikTok, όπου κατά καιρούς θίγει προβληματισμούς που την απασχολούν, αλλά και προβάλλει μια καθημερινή και ρεαλιστική πλευρά της ημέρας της.

Έτσι και αυτή τη φορά, αποφάσισε να δείξει στους fans το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Αρκετοί ήταν εκείνοι που περίμεναν μια έπαυλη, από αυτές που συνηθίζουν να αγοράζουν οι Χολιγουντιανοί αστέρες. Η Julia Fox, όμως, δεν είναι αυτή η περίπτωση διασήμου.

Όπως η ίδια δήλωσε, δεν της αρέσει η επίδειξη πλούτου τη στιγμή που τόσοι άνθρωποι είναι άστεγοι, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και στο απλό σπίτι της, αφού άνετα θα μπορούσε να ζούσε εκεί και ένας μη celebrity.

@juliafox

Come with me on a very underwhelming apartment tour! also to clarify I have only ONE mouse and he’s cute 🥰

♬ original sound - Julia fox

O χώρος είναι γεμάτος από παιχνίδια του μικρού της γιου Βαλεντίνο, ενώ το κύριο δωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι και έναν χώρο στον οποίο μπορεί να παίζει ο γιος της. Αυτό που ξεχωρίσαμε σε αυτό το βίντεο, είναι ο «καθρέφτης αναμνήσεων» της Julia Fox. Εκεί, έχει κρατήσει κάποιες ιδιαίτερες για εκείνη φωτογραφίες, όπως το γιο της σε μικρότερη ηλικία, δυο φίλες της, οι οποίες έχουν φύγει από τη ζωή και κάποιες ακόμη προσωπικές στιγμές.

Ο χώρος της, είναι αρκετά ακατάστατος λόγω των παιχνιδιών του γιου της -και όχι μόνο- ενώ η ίδια γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Ελάτε μαζί μου σε ένα πραγματικά συντριπτικό tour του διαμερίσματός μου. Επίσης να ξεκαθαρίσω πως έχω μόνο ΈΝΑ ποντίκι και είναι πολύ χαριτωμένο», είπε η Fox, κάνοντας μια αναφορά στο ποντίκι που ζει στο σπίτι της και μάλιστα το εκτιμά, καθώς βγαίνει τη νύχτα και μαζεύει τα τρίμματα που αφήνει στο πάτωμα ο γιος της.

«Οπότε, ναι, δεν θα διώξω το ποντίκι σύντομα», δηλώνει στο τέλος η Fox.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS