CELEBRITIES

Βerlinale 2023: Οι πιο καλοντυμένοι (μέχρι στιγμής)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Φεβρουαρίου 2023

Βerlinale 2023: Οι πιο καλοντυμένοι (μέχρι στιγμής)
Οι πιο καλοντυμένοι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών από την πανδημία, το Berlin International Film Festival επιτέλους επιστρέφει στην κανονική του μορφή.

Σχεδόν 300 ταινίες θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ από τις 16 έως και τις 26 Φεβρουαρίου.

Θεωρείται το πιο «πολιτικοποιημένο» από όλα τα μεγάλα φεστιβάλ και η Berlinale αυτή τη χρονιά θέλει να εκφράσει την υποστήριξή της στους ανθρώπους στην Ουκρανία και στο Ιράν, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μια εισβολή στην χώρα τους και μάχονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μια σειρά από ειδικά events και προβολές θα είναι αφιερωμένα σε αυτές τις δύο χώρες.

Η Ιρανογαλλίδα ηθοποιός Farahani δήλωσε:

«Είναι εξαιρετικά συμβολική η σημασία του να βρισκόμαστε στο Βερολίνο, μια πόλη που έσπασε το τοίχος προς την ισότητα, την ελευθερία και ένωσε τόσους ανθρώπους. Αυτήν τη χρονιά με την Ουκρανία, το Ιράν και τον σεισμό, μοιάζει σαν όλος ο κόσμος να αποσυντίθεται-ειδικά τώρα με το Ιράν».

Μέσα σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα και την κουλτούρα, στο 73ο φεστιβάλ Βερολίνου έφτασαν αρκετοί celebrities, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν. Εμείς, θα δούμε στην παρακάτω gallery ποιοι ήταν οι πιο καλοντυμένοι μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.