CELEBRITIES

O Jude Law έγινε πατέρας για έβδομη φορά


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2023

O Jude Law έγινε πατέρας για έβδομη φορά
Πλέον έχει 7 παιδιά από τέσσερις διαφορετικές συντρόφους

Ο Jude Law, σύμφωνα με τη Sun, έγινε πατέρας για έβδομη φορά. To περιοδικό τον απαθανάτισε μαζί με την σύζυγό του, Phillipa Coan, να έχουν ένα καροτσάκι ενώ περπατούσαν στο αεροδρόμιο του Heathrow στο Λονδίνο. Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι έδειχνε χαλαρό και έτοιμο να απολαύσει ένα οικογενειακό ταξίδι και οι παπαράτσι εστίασαν στο γεγονός ότι η Coan έσπρωχνε ένα καρότσι, ενώ μια άλλη γυναίκα πρόσεχε το μεγαλύτερο παιδί τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λονδίνο το 2019, τρεις μήνες αφότου ο ηθοποιός ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους, ενώ πριν τον ερχομό του έβδομου παιδιού τους, ο Law είχε γίνει πατέρας για έκτη φορά το 2020.

Jenny.Gr
The Sun

Ο Βρετανός star είναι ήδη μπαμπάς έξι παιδιών -τα τρία μεγαλύτερα με την πρώην σύζυγό του ηθοποιό και σχεδιάστρια Sadie Liza Frost, τη Σοφία με το μοντέλο Samantha Burke, και την Έιντα με την τραγουδίστρια Catherine Harding.

Σε παλαιότερη συνέντευξη ο ηθοποιός έδειχνε ανοιχτός να μεγαλώσει και άλλο η οικογένειά του: « Η ιδέα να κάνω περισσότερα παιδιά θα ήταν απλά υπέροχη. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι με κάποια όπου διασκεδάζω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.