CELEBRITIES

H σύζυγος του Bruce Willis κάνει έκκληση στους παπαράτσι: «Μην του φωνάζετε στον δρόμο»


JTeam

7 Μαρτίου 2023

H σύζυγος του Bruce Willis κάνει έκκληση στους παπαράτσι: «Μην του φωνάζετε στον δρόμο»
Splash News
Με ένα video, η Emma Heming κάνει έκκληση στο κοινό και ειδικά στους παπαράτσι

Όσο η κατάσταση της υγείας του Bruce Willis επιδεινώνεται, η σύζυγος του, Emma Heming δημοσίευσε ένα video, με το οποίο εκλιπαρεί τον κόσμο να αντιμετωπίσει το θέμα με λεπτότητα. Η έκκλησή της προς το κοινό και κυρίως στους παπαράτσι, έγινε μέσα από την αφήγηση ενός αληθινού περιστατικού.

Μέσα από αυτό, η ίδια εξήγησε πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται κανονικά τα άτομα με μετωποκροταφική άνοια. Το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε, αφορούσε παπαράτσι, οι οποίοι προσπάθησαν να μιλήσουν στον Bruce Willis, ενώ εκείνος έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Santa Monica για να συναντήσει κάποιους φίλους του για καφέ.

Η 44χρονη εξήγησε πόσο αγχωτικό και δύσκολο είναι να καθοδηγείς στον δρόμο έναν άνθρωπο με άνοια. «Αυτό το μήνυμα απευθύνεται στους φωτογράφους και τους βιντεογράφους που προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα αποκλειστικά πλάνα του συζύγου μου από την έξοδό του. Παρακαλώ, απλά κρατήστε τις αποστάσεις σας. Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις».

Η ίδια συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Για τους ανθρώπους που βγάζουν βίντεο, παρακαλώ, μην φωνάζετε στον σύζυγό μου στον δρόμο, ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο. Τα "γιούχου" και "γιούπι" που λέτε, απλά μην το κάνετε, εντάξει; Δώστε του τον χώρο του. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ώρα να είναι σε θέση να τον μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια».

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Προς άλλους φροντιστές ή ειδικούς στην φροντίδα ανθρώπων με άνοια που περιπλανούνται σε αυτόν τον κόσμο... Καμία συμβουλή ή συμβουλές για το πώς να βγάλετε τους αγαπημένους σας στον κόσμο με ασφάλεια; Παρακαλώ, μοιραστείτε το».

Τον Μάρτιο του 2022 η οικογένεια του Bruce Willis ανακοίνωσε ότι ο 67χρονός ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία και θα αποσυρθεί από την υποκριτική. Δυστυχώς η κατάστασή του αυτή τη στιγμή έχει εξελιχθεί σε μετωποκροταφική άνοια.

Η μετωποκροταφική άνοια, η οποία συνήθως διαγιγνώσκεται σε νεαρότερες ηλικίες από ότι άλλες άνοιες, μπορεί να χαρακτηριστεί από αλλαγές στην προσωπικότητα, δυσκολίες στην ομιλία και κινητική αναπηρία. Είναι το 10% με 20% όλων των διαγνώσεων με άνοια σύμφωνα με το Mayo Clinic.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.