CELEBRITIES

Oscars 2023 - To «καρφί» του Jimmy Kimmel για τον Will Smith: «Αν κάποιος χτυπήσει κάποιον, θα του δοθεί το Oscar καλύτερου ηθοποιού»


JTeam

13 Μαρτίου 2023

Oscars 2023 - To «καρφί» του Jimmy Kimmel για τον Will Smith: «Αν κάποιος χτυπήσει κάποιον, θα του δοθεί το Oscar καλύτερου ηθοποιού»
Η 95η τελετή των Oscars ξεκίνησε με τον μονόλογο του οικοδεσπότη, ο οποίος δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει όσα συνέβησαν πέρσι

Ο διάσημος κωμικός, Jimmy Kimmel ήταν για τρίτη φορά ο παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς των φετινών Oscars στο Dolby Theatre του Los Angeles και δεν παρέλειψε να κάνει μια έμμεση αναφορά στον Will Smith και το περσινό ευτράπελο με το χαστούκι.

Η 95η τελετή των Oscars ξεκίνησε λοιπόν με τον μονόλογο του οικοδεσπότη, ο οποίος δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει όσα συνέβησαν πέρυσι. Ο Smith μετά το βίαιο περιστατικό, είχε παραλάβει το Oscar Α' Ανδρικού Ρόλου και ο Kimmel φέτος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί, ρίχνοντας το «καρφί» του. «Αν κάποιος εδώ μέσα διαπράξει μια πράξη βίας σε οποιοδήποτε σημείο της παράστασης, θα του απονεμηθεί το Oscar Α' Ανδρικού Ρόλου και θα του επιτραπεί να εκφωνήσει λόγο διάρκειας 19 λεπτών».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές του μήνα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο Chris Rock αναφέρθηκε στην πιο viral στιγμή στη ιστορία των Oscars, δηλαδή στo συγκεκριμένο χαστούκι. Αυτή τη φορά, ο γνωστός κωμικός έγραψε ιστορία στο Netflix, κάνοντας το πρώτο live event της πλατφόρμας, ενώ επίσης αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο περιστατικό.

«Θα προσπαθήσω να κάνω ένα show απόψε χωρίς να προσβάλω κανέναν. Θα βάλω τα δυνατά μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σκανδαλιστεί» δήλωσε αρχικά ο Rock. «Οι άνθρωποι πάντα λένε ότι οι λέξεις πληγώνουν, όποιος λέει ότι οι λέξεις πληγώνουν, δεν έχει φάει ποτέ γροθιά στο πρόσωπο» συμπλήρωσε, με νόημα. «Όλοι ξέρετε τι μου συνέβη» είπε, εν συνεχεία. «Ακόμα πονάει. Έχω το "Summertime" να ηχεί στα αυτιά μου. Αλλά δεν είμαι θύμα, μωρό μου. Δεν θα με δείτε ποτέ στην Oprah να κλαίω».

Άφησε να εννοηθεί ότι η απάντηση του Smith στο αστείο του για τη σύζυγό του, Jada Smith, αφορούσε περισσότερο τη σχέση τους παρά τον ίδιο. «Αγαπώ τον Will Smith, όλη μου τη ζωή. Όλη μου τη ζωή τον υποστήριζα. Tώρα βλέπω το "Emancipation" μόνο και μόνο για να τον δω να τρώει ξύλο (πρόκειται για ταινία στην οποία ο Will υποδύεται έναν σκλάβο)». Απαντώντας στην απορία που εκφράστηκε από πολλούς, γιατί δεν αντέδρασε εκείνη τη στιγμή, είπε: «Επειδή έχω γονείς. Ξέρετε τι μου έμαθαν οι γονείς μου; Μην τσακώνεσαι μπροστά σε λευκούς».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.