CELEBRITIES

O Macaulay Culkin και η Brenda Song έγιναν για δεύτερη φορά γονείς (εντελώς μυστικά)


JTeam

19 Μαρτίου 2023

O Macaulay Culkin και η Brenda Song έγιναν για δεύτερη φορά γονείς (εντελώς μυστικά)
Σύμφωνα με αποκλειστικό άρθρο του Us Weekly, ο γιος του ζευγαριού ήρθε στη ζωή λίγο πριν τα Χριστούγεννα αλλά δεν έχει δημοσιευτεί ακριβώς πότε

Ο Macaulay Culkin και η Brenda Song έγιναν για δεύτερη φορά γονείς υπό εντελώς μυστικές συνθήκες. Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους συνέβη όπως όλα δείχνουν, λίγο πριν μπει το 2023.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικό άρθρο του Us Weekly, ο γιος του ζευγαριού ήρθε στη ζωή λίγο πριν τα Χριστούγεννα αλλά δεν έχει δημοσιευτεί ακριβώς πότε.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν ιδιωτική τη ζωή τους και να προστατεύουν τα παιδιά τους από τους παπαράτσι αφού και η είδηση της γέννησης του γιου τους, Dakota, τον Απρίλιο του 2021 έγινε γνωστή μετά από αρκετό διάστημα.

Σύμφωνα με πηγή από το οικείο περιβάλλον τους: «Η Brenda δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη. Το να είναι μαμά την έχει αλλάξει. Πάντα βάζει τα παιδιά της πρώτα, ειδικά όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις σταδιοδρομίας. Είναι πραγματικά επικεντρωμένη στη μητρότητα και δίνει στα παιδιά όλη την προσοχή της».

Το ζευγάρι συναντήθηκε στα γυρίσματα του Changeland στην Ταϊλάνδη και ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Ιούλιο του 2017. Ο ηθοποιός παλαιότερα είχε αναφέρει μάλιστα σε συνεντεύξεις του ότι ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί.

Ήταν το 2018 όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προθέσεις του να ξεκινήσει μια οικογένεια με την Song κατά τη διάρκεια εμφάνισης του στο podcast The Joe Rogan Experience, λέγοντας χιουμοριστικά, εκείνη την εποχή, ότι ήθελε να «κάνει μερικά μωρά». «Θα έχω όμορφα μωρά. Είναι Ασιάτισσα, οπότε θα έχω μικρά ασιατικά μωρά. Θα είναι αξιολάτρευτο - ένα μάτσο Sean Lennons να τρέχουν γύρω από το σπίτι, αυτό ψάχνω», πρόσθεσε τότε αναφερόμενος στον γιο του μέλους των Beatles, John Lennon, που είχε αποκτήσει με την Yoko Ono.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.