CELEBRITIES

Macaulay Culkin και Brenda Song: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς


The Jennettes

13 Απριλίου 2021

Macaulay Culkin και Brenda Song: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί, τον γιο Dakota Song Culkin, τη Δευτέρα 5 Απριλίου στο Los Angeles, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Ο Culkin, 40 ετών και η Song, 33 ετών, ονόμασαν το νεογέννητο τους από την αδελφή της ηθοποιού. Η Dakota πέθανε σε ηλικία 29 ετών μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 9 Δεκεμβρίου 2008, στο Los Angeles. 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε ο Culkin και η Song σε μια σύντομη δήλωση για την άφιξη του πρώτου τους παιδιού. Το Esquire ήταν το πρώτο που ανέφερε τα νέα του μωρού.

Το ζευγάρι συναντήθηκε στα γυρίσματα του Changeland στην Ταϊλάνδη και ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Ιούλιο του 2017.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire (@esquire)

Το 2018, ο Culkin μίλησε για τις προθέσεις του να ξεκινήσει μια οικογένεια με την Song κατά τη διάρκεια εμφάνισης του στο podcast The Joe Rogan Experience, λέγοντας χιουμοριστικά, εκείνη την εποχή, ότι ήθελε να «κάνει μερικά μωρά».

«Θα έχω όμορφα μωρά. Είναι Ασιάτισσα, οπότε θα έχω μικρά ασιατικά μωρά. Θα είναι αξιολάτρευτο - ένα μάτσο Sean Lennons να τρέχουν γύρω από το σπίτι, αυτό ψάχνω», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον γιο του μέλους των Beatles, John Lennon, που είχε αποκτήσει με την Yoko Ono.

Ο Culkin πρόσφατα εντοπίστηκε να γυρίζει την επερχόμενη σεζόν του American Horror Story.

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images/Wikipedia

Δείτε ακόμη:

Οι 20 διάσημες που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους στο Instagram

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.