CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Ξεκίνησε η δίκη για εγκατάλειψη θύματος σε ατύχημα σκι


JTeam

22 Μαρτίου 2023

Gwyneth Paltrow: Ξεκίνησε η δίκη για εγκατάλειψη θύματος σε ατύχημα σκι
Είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης

H δίκη της Gwyneth Paltrow μόλις ξεκίνησε και θα διαρκέσει οκτώ ημέρες. Η 50χρονη star κατηγορείται ότι τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα σε ατύχημα στο Park City της Utah το 2016.

Ο συνταξιούχος Terry Sanderson έκανε μήνυση την Paltrow, ισχυριζόμενος ότι έπεσε πάνω του στο θέρετρο Deer Valley. Η Paltrow από την πλευρά της, έχει κάνει ανταγωγή, ισχυριζόμενη ότι τη χτύπησε με «σε όλο το σώμα».

Σύμφωνα με την καταγγελία, τον έριξε κάτω με δύναμη και του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς. Έπειτα, τον εγκατέλειψε στο χιόνι και συνέχισε την κατάβασή της στο βουνό.

Η υπόθεση, η οποία κατατέθηκε το 2019, ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός έκανε σκι «εκτός ελέγχου» και χτύπησε τον Sanderson, ο οποίος έκανε επίσης, σκι στην κατάβαση. Ο Sanderson ισχυρίζεται ότι τον άφησε πεσμένο στο χιόνι και έφυγε. Ένας δάσκαλος σκι κατηγόρησε τον Sanderson ότι προκάλεσε το ατύχημα σε μια «ψευδή αναφορά για να προστατεύσει την πελάτισσά του».

Ο Terry Sanderson ζητά αποζημίωση 300.000 δολαρίων, έχοντας αποσύρει προηγούμενη αγωγή ύψους 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Σε ανταγωγή που κατατέθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2019, η Paltrow ζήτησε «συμβολική αποζημίωση» ύψους 1 δολαρίου, εκτός από τα δικαστικά έξοδα. Σύμφωνα με την ανταγωγή της Paltrow, οι ισχυρισμοί του Sanderson για τους τραυματισμούς του είναι «υπερβολικοί». «Δεν τον έριξε κάτω, ούτε του προκάλεσε διάσειση, εγκεφαλική βλάβη ή σπασμένα πλευρά» αναφέρεται στην ανταγωγή.

Η Gwyneth Paltrow αναμένεται να καταθέσει κι εκείνη κατά τη διάρκεια της οκταήμερης δίκης, φέρνοντας στο φως περισσότερα στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη τότε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.