CELEBRITIES

Η Helen Mirren αποκάλυψε τη στιγμή που ξεχώρισε από τη βραδιά των Oscars- «Έβαλα τα κλάματα»


JTeam

22 Μαρτίου 2023

Η Helen Mirren αποκάλυψε τη στιγμή που ξεχώρισε από τη βραδιά των Oscars- «Έβαλα τα κλάματα»
Η στιγμή που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Η Helen Mirren εμφανίστηκε στην εκπομπή της Kelly Clarkson, "The Kelly Clarkson show" και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα Oscars, αποκαλύπτοντας ποιο ήταν το highlight της βραδιάς για εκείνη που την έκανε να βάλει τα κλάματα.

Όπως δήλωσε η 77χρονη star, η στιγμή που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ήταν όταν είδε τον συνάδελφό της, Brendan Fraser να ανεβαίνει στη σκηνή. Για εκείνη, όπως εξομολογήθηκε, ήταν ό,τι πιο συγκινητικό ο Fraser να λάβει το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.

«Έβαλα τα κλάματα, όταν ο Brendan Fraser πήρε το βραβείο, είναι υπέροχος άνθρωπος. Είμαι σίγουρη πως όλοι ξέρετε πόσο όμορφος άνθρωπος είναι», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε για εκείνον: «Είναι μαγικός. Ήταν πολύ συγκινημένος, γιατί προφανώς ήταν μια μεγάλη στιγμή για αυτόν. Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος. Και ο τρόπος που ανταποκρίθηκε σε αυτό... Τον βρήκα πολύ συγκινητικό. Ήταν η καλύτερη στιγμή όλης της τελετής απονομής». Τέλος, εξήγησε πως ήταν πολύ σημαντικό για τον 54χρονο να καταφέρει μετά από τόσα χρόνια αποχής από την κινηματογραφική βιομηχανία να κερδίσει ένα Oscarστην πρώτη του μόλις ερμηνεία. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία "Inkheart" το 2009.

Να υπενθυμίσουμε ότι όταν ο Fraser παρέλαβε το βραβείο του με δάκρυα στα μάτια, δυσκολεύτηκε αρκετά να ολοκληρώσει την ομιλία του από τη συγκίνηση:

«Ώστε έτσι μοιάζει το πολυσύμπαν. Θεέ μου, ευχαριστώ την Ακαδημία για αυτή την τιμή και το στούντιο μας A24, που έκανε μια τόσο τολμηρή ταινία. Είμαι ευγνώμων στον [σκηνοθέτη] Darren Aronofsky που μου πέταξε μια δημιουργική σανίδα σωτηρίας και με ανέβασε στο καλό πλοίο του The Whale. Το σενάριο γράφτηκε από τον Samuel D. Hunter, ο οποίος είναι ο φάρος μας».

Όπως είπε για τους υπόλοιπους ηθοποιούς της κατηγορίας: «Κύριοι, αποκαλύψατε τις καρδιές σας σε μέγεθος φάλαινας για να μπορέσουμε να δούμε μέσα στις ψυχές σας, όπως κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει» και πρόσθεσε: «Και είναι τιμή μου να βρίσκεται το όνομά μου δίπλα σας σε αυτή την κατηγορία».

Στην ταινία υποδύεται έναν απομονωμένο υπέρβαρο άνδρα που προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την κόρη του και η ερμηνεία του, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές από την πρώτη στιγμή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.