CELEBRITIES

Η Rihanna πόσταρε ένα νέο βίντεο με τον γιο της -ναι, φυσικά και είναι αξιολάτρευτο


JTeam

3 Απριλίου 2023

Η Rihanna πόσταρε ένα νέο βίντεο με τον γιο της -ναι, φυσικά και είναι αξιολάτρευτο
Splash News
Όμορφες καθημερινές στιγμές της Rihanna με τον γιο της, που γίνονται viral

Μετά την απουσία της από τα social media, η Rihanna έχει επιστρέψει δυναμικά και φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα τον νέο της ρόλο ως μητέρα. Μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον γιο της, μοιράζοντας στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια προσπαθεί να κάνει την προπόνησή της, όσο ο μικρός της ζητάει την προσοχή της και την αγκαλιά της, βλέποντας παράλληλα ένα παιδικό.



«Κοιτάξτε ποιος δεν αφήνει την μαμά να κάνει την γυμναστική της», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο η Riri.

Σε προηγούμενη συνέντευξη της, η Rihanna είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προκλήσεις της μητρότητας, αναφέροντας πως «Δεν κοιμάσαι ούτε λίγο. Είσαι ένα ζόμπι, το οποίο απλά βιώνει όλα αυτά τα συναισθήματα και ακόμη και τότε, είσαι παρανοϊκός».

Ακόμη, η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί και στην όμορφη σχέση που έχει ο γιος της, με τον πατέρα του και σύντροφο της. «Έχει εμμονή με τον μπαμπά του. Και εγώ απλά αναρωτιέμαι "Άραγε σε γέννησα εγώ; Τι γίνεται εδώ πέρα;"», είπε αναφερόμενη στη στενή σχέση του γιου της με τον A$AP Rocky.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS