CELEBRITIES

Rihanna: Η viral αντίδραση του γιου της «όταν έμαθε ότι το αδελφάκι του θα πάει στα Oscars»


JTeam

6 Μαρτίου 2023

Rihanna: Η viral αντίδραση του γιου της «όταν έμαθε ότι το αδελφάκι του θα πάει στα Oscars»
Instagram/ badgalriri
Ο μικρός φαίνεται να κλαίει όταν ανακάλυψε ότι το άλλο μέλος της οικογένειας θα πάει στην τελετή

Η Rihanna ετοιμάζεται για την εμφάνισή της στα Oscars, η οποία αναμένεται να ξεσηκώσει τα πλήθη με το το "Lift Me Up". Στο Super Bowl εμφανίστηκε με total κόκκινο outfit και αποκάλυψε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

Όπως φαίνεται, ο μεγαλύτερος της γιος έχει ήδη αρχίσει να ζηλεύει, ειδικά όταν έμαθε ότι ο αγέννητος αδερφός του θα πάει και στα Oscars με τη μαμά τους! Η 35χρονη star ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του 9 μηνών γιου της που έχει αποκτήσει με τον A$AP Rocky, κι εκεί βλέπουμε τον μικρό να κλαίει αφού δεν θα είναι εκείνος ο επίλεκτος για να τη συνοδεύσει.

Η Rihanna έγραψε: «Ο γιος μου όταν ανακάλυψε ότι το αδελφάκι του θα πάει στα Όσκαρ κι όχι εκείνος». Στην ίδια ανάρτηση, δημοσίευσε ένα video, στο οποίο ο γιος της κάθεται στην αγκαλιά της, ενώ εκείνη του δείχνει σε laptop το video clip του τραγουδιού της "Lift Me Up". Είναι το τραγούδι που χάρισε στη μητέρα του την πρώτη της υποψηφιότητα στην τελετή που θα γίνει στις 12 Μαρτίου.

Όσον αφορά το νέο της single, πρόκειται για το soundtrack της ταινίας "Black Panther: Wakanda Forever" της Marvel. Ένα τραγούδι που έγραψε η ίδια μαζί με τους Tems, Ludwig Göransson και τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ryan Coogler, ως φόρο τιμής στον Chadwick Boseman.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.