CELEBRITIES

Ο Michael B. Jordan παίρνει εκδίκηση από δημοσιογράφο- παλιά συμμαθήτρια που του έκανε bullying


JTeam

6 Μαρτίου 2023

Ο Michael B. Jordan παίρνει εκδίκηση από δημοσιογράφο- παλιά συμμαθήτρια που του έκανε bullying
Η δημοσιογράφος του έκανε bullying τότε και τώρα, αλλά του μίλησε κανονικά στο κόκκινο χαλί

Αν έχεις βιώσει bullying στο σχολείο, ξέρεις πολύ καλά πώς είναι η αίσθηση. Πολλοί έχουν τη φαντασίωση ότι πετυχαίνουν μετά από χρόνια συμμαθητή τους κάπου και τα έχουν καταφέρει πολύ καλά, ώστε να νιώσουν την εκδίκηση, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι τα κατάφερες σαν τον Michael B. Jordan.

Τον κορόιδευαν στο σχολείο; Έτσι φαίνεται. Καταρχάς, είχε το πιο γνωστό όνομα του κόσμου, χωρίς όμως να είναι ο μπασκετμπολίστας. Στο podcast Undressing Room, η Lore'l από το The Morning Hustle αποκάλυψε ότι ήταν συμμαθήτριά του και ότι, εκείνη και κάτι φίλοι, του έκαναν ανελέητο bullying τόσο για το όνομά του, όσο και για το ότι είχε πάνω του όπλο.

«Τον πειράζαμε συνέχεια για το όνομά του και για το όπλο. Τον κοροιδεύαμε και τώρα κοιτάξτε τον!», είπε στο podcast, ενώ ακολούθησε μία άβολη συνάντηση μεταξύ τους στο κόκκινο χαλί, όπου εκείνη ήταν η δημοσιογράφος και εκείνος ο star του Creed III, στη πρεμιέρα της ταινίας.

«Γεια! Γνωριζόμαστε από παλιά από το Newark και την Ακαδημία Chad Science». Της έριξε μια ματιά, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι ξέρει ποια είναι, και το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Monica Torres. «Είμαι ο μελό τύπος, σωστά;».

Εκείνη του είπε ότι δεν τον αποκάλεσε ποτέ έτσι και ότι του τα μετέφεραν λάθος. «Μα το άκουσα εγώ ο ίδιο. Τέλος πάντων, όλα καλά. Τι νέα;», της είπε, αλλάζοντας το κλίμα και προχωρώντας στη συνέντευξη. Να πούμε βέβαια ότι όντως τον αποκάλεσε μελό στο podcast, ενώ μιλούσαν για τη σχέση του με το μοντέλο Lori Harvey. «Ξέρετε τι πιστεύω; Ότι είναι ένας καλός, μελό τύπος και δεν το λέω για κακό. Όλοι ξέρουμε ότι αυτοί οι τύποι σου φέρονται πολύ καλά».

Αφού της έδωσε συνέντευξη για την ταινία και άλλα πράγματα, στο τέλος τον αποχαιρέτησε, φωνάζοντάς του ότι τελικά δεν είναι και τόσο μελό. Τόσο άβολο, όσο και το bullying που του έκανε στο σχολείο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.