CELEBRITIES

Η Kerry Washington προτιμά να ξαναγίνει σερβιτόρα από το να παίξει σε «κακές ταινίες για γυναίκες ή μαύρους»


Κλέλια Φατούρου

3 Μαρτίου 2023

Η Kerry Washington προτιμά να ξαναγίνει σερβιτόρα από το να παίξει σε «κακές ταινίες για γυναίκες ή μαύρους»
Marie Claire/Breyona Holt
Η 46χρονη ηθοποιός είχε αυτή την άποψη από την αρχή της καριέρας της

Το έκανε πριν από πολλά χρόνια και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το ξανακάνει. Η Kerry Washington είχε ανέκαθεν αυτή την πεποίθηση, ακόμα κι όταν δεν ήταν γνωστή. «Ήμουν στην αρχή της καριέρας μου και προτιμούσα πάντα να κάνω μία έξτρα βάρδια στο εστιατόριο που δούλευα από το να συμμετάσχω σε μία κακή ταινία για τις γυναίκες ή τους μαύρους ανθρώπους», δηλώνει σε συνέντευξη στο Marie Claire.

Βασικά το έκανε και μετά την πρώτη μεγάλη της ταινία, «Φύλαξε τον Τελευταίο Χορό», επιστρέφοντας στη δουλειά της ως αναπληρώτρια δασκάλα. Δεν τη φοβάται τη δουλειά η Kerry. «Δεν πληρώθηκα πολλά, οπότε έπρεπε να επιστρέψω στην άλλη μου δουλειά. Αλλά έπρεπε να διδάσκω μόνο σε Δημοτικό και όχι σε Λύκειο, γιατί οι μαθητές μαζεύονταν έξω από την τάξη, για να δουν τη Chenille από το "Φύλαξε τον Τελευταίο Χορό"».

Αν και είναι πια 46 χρονών, αντιμετωπίζει την υποκριτική σαν αρχάρια, δοκιμάζοντας συνέχεια νέα πράγματα, όσο κι αν αυτό την τρομάζει. Αναγνωρίζει το πόσο σημαντικό ήταν να είναι η μαύρη πρωταγωνίστρια της σειράς "Scandal", πράγμα που είχε να συμβεί από τα 70s, ενώ η δική της εταιρία παραγωγής βασίζεται σε αυτό ακριβώς. «Διευρύνουμε την ιδέα του πώς πρέπει να μοιάζει ένας πρωταγωνιστής».

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για την εξοντωτική εμπειρία του αμφιλεγόμενου "Django Unchained" του Tarantino, το 2012. «Διάβασα το σενάριο και μου φάνηκε έντονο, αυθεντικό και σημαντικό. Δεν είχα δει κάτι παρόμοιο πριν. Παρόλα αυτά, με τρόμαξε σε κάθε επίπεδο. Κάθε βράδυ μετά τα γυρίσματα, έπρεπε να κάνω ντους, να φάω κάτι ωραίο και να πάρω τηλέφωνο τον ψυχολόγο μου».

Πλέον διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, γιατί μετά τα 40 ένιωσε ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη ζωή. «Κατάλαβα ότι δεν μπορώ και δεν πρέπει να γίνω κάποια άλλη. Πρέπει να είμαι ευγνώμων για τα δώρα της ζωής και να μην ψάχνω τι υπάρχει παραπέρα. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου σημαίνει ότι επιλέγω εγώ την προσωπική μου επιτυχία και όχι την ιδέα κάποιου άλλου για εμένα. Αλλά είμαι πάντα σε ετοιμότητα για εξέλιξη».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Marie Claire

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.