UPDATE #NOW

Η Kerry Washington δίνει τις καλύτερες συμβουλές για την ομορφιά, την ηλικία και το burnout


JTeam

6 Αυγούστου 2022

Η Kerry Washington δίνει τις καλύτερες συμβουλές για την ομορφιά, την ηλικία και το burnout
Instagram/Kerry Washington
Η ηθοποιός έχει βρει τις απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα

Η ηθοποιός Kerry Washington έχει περάσει τα 40 και αυτό σημαίνει ότι ξέρει πολύ καλά πόσο πρέπει να φροντίζεις και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου. Ως νέο πρόσωπο της Neutrogena, μοιράστηκε μερικά μυστικά για το beauty routine της, για το πώς διαχειρίζεται τον χρόνο που περνά και την εξουθένωση, σε όλα τα επίπεδα.

«Νομίζω ότι το μεγαλύτερο όπλο που έχουμε για την προστασία του δέρματος, είναι το αντηλιακό. Μάς προστατεύει από τον ήλιο, από τον καρκίνο του δέρματος και είναι ο μόνος τρόπος να το διατηρήσουμε υγιές και νέο. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναγκαστεί να δούμε τι είναι αυτό που μάς κάνει να νιώθουμε, και όχι να φαινόμαστε νέες, και σε αυτό συνέβαλε η πανδημία».

Διανύει εξάλλου μία δεκαετία που τη βοηθά να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της. Θυμάται όλες τις γυναίκες που ήξερε και ήταν 40, 50 και 60 και της έλεγαν ότι η ζωή γίνεται καλύτερη όσο μεγαλώνεις. Σήμερα το επιβεβαιώνει, νιώθει δυνατή και ευγνώμων και ξέρεις ότι δεν θα ζήσουμε για πάντα. Ας κάνουμε λοιπόν το καλύτερο που μπορούμε όσο βρισκόμαστε εδώ.

Εκτός από το αντηλιακό, μάς προτρέπει να κινούμαστε όσο περισσότερο μπορούμε. «Οτιδήποτε σου ταιριάζει. Μία βόλτα με τις φίλες σου, κολύμπι, χορός, yoga». Κάπως έτσι λειτουργεί και με τη δουλειά. Επιλέγει τα πράγματα που ξέρει ότι θα της δώσουν χαρά και θα της επιτρέψουν να φανεί χρήσιμη. Τέλος, αναφέρεται στο συλλογικό burnout που βιώνουμε όλοι αυτή τη στιγμή και το μόνο που λέει είναι ότι πρέπει να κάνουμε μία παύση και να ακούσουμε τον εαυτό μας. Τι χρειάζεται για να αποκτήσει ενέργεια και τι πρέπει να του δώσουμε προκειμένου να νιώσει ξανά χαρούμενος και δυνατός.