CELEBRITIES

Η Taylor Swift χώρισε με τον με τον ηθοποιό Joe Alwyn, μετά από 6 χρόνια


JTeam

9 Απριλίου 2023

Η Taylor Swift χώρισε με τον με τον ηθοποιό Joe Alwyn, μετά από 6 χρόνια
splashnews.com
«Εδώ και έξι χρόνια, χρειάστηκε να αποφύγουμε περίεργες φήμες, ταμπλόιντ και απλώς τις αγνοούμε» είχε πει η διάσημη τραγουδίστρια

Η Taylor Swift χώρισε από τον Βρετανό ηθοποιό, μέσα σε φιλικό κλίμα, πριν από λίγες εβδομάδες σύμφωνα με πληρόφορίες από το ETOnline, που μεταδίδει αποκλειστικά την είδηδη του χωρισμού.

Jenny.Gr
splashnews.com

«Η σχέση είχε μόλις τελειώσει. Γι' αυτό ο Alwyn δεν έχει εμφανιστεί σε καμία συναυλία της» ανέφερε το ETOnline.

H Taylor Swift και ο Joe Alwyn ξεκίνησαν τη σχέση τους από τα 2016 και μέχρι τον Οκτώβριο του 2022 «τα πήγαιναν άψογα» και «η σχέση τους είναι πολύ δυνατή», όπως είπε μια πηγή κοντά στο ζευγάρι.

«Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για αυτή την πλευρά των πραγμάτων», είχε πει στη βρετανική Vogue αναφερόμενος στη Swift. «Νομίζω ότι κρατήσαμε με επιτυχία την ιδιωτικότητά μας και αυτό αποτελεί πλέον γεγονός για τους ανθρώπους».

Το «Gorgeous» της Taylor Swift από το άλμπουμ της Reputation toy 2017, αφορούσε τον Alwyn, ενώ ο ίδιος πιστώνεται και το «Sweet Nothing» από το Midnights, όπου συμμετέχει με το ψευδώνυμο, William Bowery. Ο Alwyn συνέβαλε και στο παρελθόν στα άλμπουμ της Taylor Swift, Folklore και Evermore, στα κομμάτια «Exile», «Betty», «Champagne Problems», «Coney Island» και «Evermore».

Το μυστικό ψευδώνυμο του Alwyn επιβεβαιώθηκε τελικά από την ίδια τη Taylor Swift μέσω του «Folklore: The Long Pond Studio Sessions» στη Disney +.

Jenny.Gr
splashnews.com

Πηγή: ETOnline

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.