CELEBRITIES

Ο Matthew McConaughey για την πτήση - τρόμου που έζησε: «Το αεροπλάνο έχανε ύψος 4000 ποδιών»


JTeam

12 Απριλίου 2023

Ο Matthew McConaughey για την πτήση - τρόμου που έζησε: «Το αεροπλάνο έχανε ύψος 4000 ποδιών»
Splash News
Στη συγκεκριμένη πτήση, 7 άτομα χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο, εξαιτίας των αναταράξεων

Ο διάσημος ηθοποιός μιλά ανοιχτά για την τρομακτική εμπειρία που είχε, όταν βρέθηκε σε μια πτήση με την σύζυγο του. Το ζευγάρι ταξιδεύει συχνά και στις αρχές του Μάρτη, ταξίδεψε από το Τέξας, προς την Γερμανία. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν ομαλά, με αποτέλεσμα να βιώσει μια από τις πιο τραυματικές εμπειρίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν λόγω αναταράξεων το αεροπλάνο χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Βιρτζίνια.
«H βαρύτητα ήταν μηδενική», δήλωσε αρχικά ο McConaughey σύμφωνα με το Fox News. «Το αεροπλάνο έχανε 4,000 πόδια σε ύψος».


Η σύζυγος του ηθοποιού, η Camila Alves, μέσα από ανάρτηση της στο instagram, είχε επίσης αναφερθεί στο τρομακτικό περιστατικό δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται και το μέγεθος των αναταράξεων, αφού όλα τα αντικείμενα και τα τρόφιμα έχουν βρεθεί στο πάτωμα του αεροπλάνου.

Ο Matthew συνέχισε την αφήγηση του λέγοντας χαρακτηριστικά πως το πρώτο πράγμα που έκανε την ώρα των αναταράξεων, είναι να σιγουρευτεί πως η σύζυγος του φοράει τη ζώνη ασφαλείας. «Το τραπεζάκι ήταν αυτό που με κράτησε», συνέχισε ο ηθοποιός. «Δεν φορούσα τη ζώνη μου εκείνη την ώρα και δεν υπήρχε καν προειδοποίηση για να φορέσουμε τις ζώνες. Ήταν πάρα πολύ τρομακτικό».

«Τα ποτήρια με κρασί, τα πιάτα, τα φαγητά, ήταν όλα στο πάτωμα ή βρίσκονταν στον αέρα. Και το να βλέπεις ένα τέτοιο θέαμα για αρκετή ώρα που στην ουσία ήταν κάποια δευτερόλεπτα, μέχρι απλά να φτάσουμε με βία στο έδαφος...», συμπλήρωσε.

Για καλή του τύχη, ο ηθοποιός είχε στην διπλανή του θέση έναν πιλότο, ο οποίος προσπάθησε κάπως να καθησυχάσει την κατάσταση:

«Είχα δίπλα μου έναν φίλο, ο οποίος είναι πιλότος και προσπαθούσε να είναι όσο πιο ήρεμος μπορεί. Μου είπε πως "αυτά τα πράγματα είναι τσεκαρισμένα και να μην ανησυχούμε, το αεροπλάνο μπορεί να ανταπεξέλθει". Αυτή ήταν μια πραγματική ανακούφιση», δήλωσε στη συνέχεια ο διάσημος ηθοποιός.

Από την πτήση 469 της Lufthansa, στην οποία βρισκόταν και ο McConaughey με την σύζυγο του, 7 επιβάτες χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.